cenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çok çok saçma bir olay oldu yüzüklerin kullanıldığı bulmayaca geldim 6 tane yüzük olması lazım ama bende 5 tane var nasıl iş anlamadım 6. nereden çıkacak ya? 1'i parkta heykelden çıktı 1'i değiştirilmiş olan banklardan 1'ini lağımda buldum komser mi ne atıyoduya aşağıya 1'i en son kurbandan çıktı lağımlara inmeden önce biri de komserin dolabindan çıktı elimde başka yüzük yok... Anlamadığım ilerlemek için gerekli olan bir şeyi almadan nasıl oyun iilerler ya? O.o 6. nereden çıkacak???[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [spo1=son yüzük]labirenti iyice gez parçalanmış bi ceset bulucaksın orda 6. yüzük.[/spo][signature][hline]siyah, ama buz?
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çok çok saol delitiyodum az lasın şimdi bulmaya gidiyorum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sağ tarafa git ortalarda bi yerlerde. bende delirmiştim zamanında :)[signature][hline]siyah, ama buz?
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o kapıyı geçince ki video oyunun en güzel videosu acele et derim yüzüğü bulmak için[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ewet ya ağlıyodum az kaldı ben o video da.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi oyun bitti bile ya beni çok tatmin etmedi açıkçası...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 18 Ağustos 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yavv o yuna nasıl sarıosunuz yavv ben 2 dakika duramadım basında[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: cenin, 18 Ağustos 2005 09:34 tarihinde demiş ki: abi oyun bitti bile ya beni çok tatmin etmedi açıkçası... oyunun hikayesi çok ii hazırlanmış ama bana kısa gibi geldi(3-4 gün önce bitirdim ilk defa) 2. sini 4 gözle bekliorum.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne demek nası sarıyosunuz ya son zamanlarda çıkan en iyi adventureydi kesinlikle , mükemmel bi kurgu vardı ara demolar falan müthiş ; tek sorun [spo1=:]işte katil belirsiz kaldı...[/spo]
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oyunun ortasındaydım nerden açtım spoilerı.[signature][hline]siyah, ama buz? [Bu mesaj Black-ice tarafından 19 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehehe =) oynama artık anlamı kalmadı
Öne çıkan mesajlar