-Rainmax- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 beyler ben sb daoc weya eq den birini almak istiyorum we arastiriyorm, walla bktigim ss lerde sb de mistik ortamlar goremedim grafikler cok basit gibi geldi yani ortamda agac bile yok, yoksa benim baktigim ss ler cok absurt mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Senin baktığın ss ler biraz absürdmüş yoksa ağaç, orman dokusu elbette var. Mistik ortam istiyorsan sisli bataklıklardan soğuk tundralara kadar çeşitli mekan bulabilirsin oyunda[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hatta ağaçtan bataklıktan sıkılıp Khar da çöllere vurabilirsin kendi :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 İstersen Londerien krallığının gökyüzündeki şatosuna uğrayabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Calder'dan Cyclopslara giderkenki yolun %75'inde ağaçlardan başka bişi göremiosunuz[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben bataklıktan sıkıldım şahsen =).Ama ortam değişikliği için DtD de pk yapıcak değilim sözüm ona KOS tayım =).[hline]Kan; Silinsede temizlenmez Temizlensede izi daima Orada öylece durur... U|A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar