Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Link verin lan bende gelcem...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Oyun hakkında bilgi ve link vererek Yardımcı olursanız Bende Geliyorum :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Oyunun resmi sitesi http://www.dofus.com/en/ Oyunu indirebileceğiniz adres http://download.dofus.com/ Dofus hakkında kısa bilgi Oyundaki nickim Nwalkas yeni başlayanlara yol gösterilir :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sen gobball hammer buldun mu lol :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kolaymı o itemı bulmak :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende 4 taneeee varr[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bende Geliyorum Arkadaşlar,Oyun iniyor :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 güzel oyun sevdim lvl 4 oldum :D[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eh ben aldim sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sonunda Bende Geldim :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 geliom :)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Beyler Hangi Stat Akşın poyint i arttırıyor? Yada Silahların Action point harcamasınıı azaltıyor? bu arada Nick Sorj[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 denize gidiom takıldım biraz tutarial hosuma gitti oynatır bir süre beni :) böcük kesiom paso anlamadım orayı level kasıyordum :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Lvl 7 oldum :) .. Çok Şirin bi Oyun Diğer playerların üzerlerindeki Elbiselere hayran kaldım .. Kendimizi geliştirelim Pati olarak Zindanlara gidelim? Sanırım Öyle yerler var ... En azından Karanlık yerler var yani .. :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sıkıldım :-) biraz agır kacıo bana ben action adamıyım. savas modu satranc gibi olmus :)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eheh benide baydı[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok yavaş Experience Çoğalıyor,Ve Savaş sistemide kötü ya :( .. Görüntüler falan Çok şirin, ama açıkcası Exp Kasmaktan gözlerim bozuldu ve sıkıldım :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eh savaş sistemi ff gibi olduğu için bana çekici geliyor :P euheuhe çok çabuk sıkılmışsınız ben şehirleri dolaşıyorum ortam süper. Job öğreniyorum vs. vs. sıkmıyor hiç ..[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tabi senin karakterin iyi ondan dolaş oh :) .. Bizimkisi Kötü olduğundan Kasmak zor geliyor biraz ondan sıkıldım açıkcası ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yeni char aç sende euhehue ben dedim sana char değiştircen diye ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oyunda 11 tane sınıf var hepsi ayrı bi heyecan :-P[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Madem biliyodun baştan söleseydin ya onu açma,şu karakteri aç diye :( ... *!Lanetlenir*[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 millet bu ilk baslangıçta karga adama sinir oldum birde dövüs sistemi iğrenç guildin adı ne[signature][hline]TÜRKİYE 6 NOKSAN ŞAŞLAR DERNEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hayaletr Aynı siniri ilk girdiğimde bende yaşadım eheh .. Daha GUild Kurulmadı sanırım ... Sadece Belli bir Kordinatta Patice Duruyoruz ... Savaşlara giriyoruz .. [Gerçi artık dofus oynucağımı sanmıyorum ama ][signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 YOK OYUNA KUSTUM İĞRENÇ HÖRK BU OYUNU PARALI YAPSALAR 1YKR VERMEM YAZIK FLASHLA OYUNU BEN HER NET SAYFASINDA OYNARIM :DZUHAHAHAHA[signature][hline]TÜRKİYE 6 NOKSAN ŞAŞLAR DERNEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar