Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dofus Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler Hangi Stat Akşın poyint i arttırıyor? Yada Silahların Action point harcamasınıı azaltıyor?

bu arada Nick Sorj[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
Lvl 7 oldum :) .. Çok Şirin bi Oyun Diğer playerların üzerlerindeki Elbiselere hayran kaldım .. Kendimizi geliştirelim Pati olarak Zindanlara gidelim? Sanırım Öyle yerler var ... En azından Karanlık yerler var yani .. :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Çok yavaş Experience Çoğalıyor,Ve Savaş sistemide kötü ya :( ..
Görüntüler falan Çok şirin, ama açıkcası Exp Kasmaktan gözlerim bozuldu ve sıkıldım :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
eh savaş sistemi ff gibi olduğu için bana çekici geliyor :P euheuhe çok çabuk sıkılmışsınız ben şehirleri dolaşıyorum ortam süper. Job öğreniyorum vs. vs. sıkmıyor hiç ..[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
Hayaletr Aynı siniri ilk girdiğimde bende yaşadım eheh .. Daha GUild Kurulmadı sanırım ... Sadece Belli bir Kordinatta Patice Duruyoruz ... Savaşlara giriyoruz .. [Gerçi artık dofus oynucağımı sanmıyorum ama ][signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
YOK OYUNA KUSTUM İĞRENÇ HÖRK BU OYUNU PARALI YAPSALAR 1YKR VERMEM YAZIK FLASHLA OYUNU BEN HER NET SAYFASINDA OYNARIM :DZUHAHAHAHA[signature][hline]TÜRKİYE 6 NOKSAN ŞAŞLAR DERNEĞİ
  • Yeni Oluştur...