ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Dün bi bakiyim dedim, acc. frozen dı. Subscription akledim garantinin sanal kartıyla. Sanal karta 18 ytl koydum. Yazdım falan acc. açıldı. Oyuna girdim. Eksiye düşmediği için parayı çekemediler, dün oynadım oyunumu. Bugun tekrar frozen oldu. Sonuçta para cekmeden 1 gün oynamış oldum ne iştir?[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kredi kartı yazınca hemen açıo bi süre sonra bakıolar oldumu ona göre kapıolar bi gün karın oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ee o zmn bu işlem otomasyonluysa yani biri oturup bakıp çakmıycaksa hergun yapıp oynarım beleşe??[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Her gün aynısını yapsak bir ayı beleşe getiririz demekki :P[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rofl :P Her sabah blizzardın laglı sitesine gidip işlem yaptırmaktan başka işiniz yok mu?[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 laglı siteye 5 dk da girip 5dk da çıksan(:)) 10dk ya 1 gün satın alıosun eahu[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ohhh sen sımdı bu yontemle ettiin karla sonra üni. okursun bıde araba alırsın ohhh kebab ya:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 zuhahaha alırım tabe millete acc. satarım hergun 100 kşiye aynı seyi yapsam gunde 25 kuruştan aylık 7.5ytl eder kişi başı 750 milyon eder bana :D[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 banlan ma riskin var.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 var da ne kadar. hem hergun yapıcaımı kim söledi hergun oynamıorum bile :D sonuçta bu işlemler otomasyonlu çekemedi mi kapıo. çekemeyip kapandıgında alert veriosa da adam zort die banlamaz ki[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya ben ksein bişiy demiyorum ama adamlar sonuçta kontrol ediyorlar ve birinin gözüne çarparsa kötü olur.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 30 kez carparsa tabe :p 1-2 den bişi olmaz sanırım para var sanarsın 1 kez yaaprsın kapanır ne oluo lan die 1 daha yaparsın yine kapanır osnra bakarsın hesaba para limite gelmişin bu da olabilir öle zort die banlanmaz hehe[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 peki ne kadar gerekli birşey bu? adamlar sonuçta bir hizmet sunuyorlar ve senin bu hizmetten faydalandığın halde karşılığını vermemen BANA göre epek övünülcek bir şey değil.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 herkesin fikri kendine, duyarlı olan var duyarlı olmayan var. her konuda olmam gerektiği kadar duyarlıyımdır bu konuda duyarım kalmaz adamlar para sıçıo 20ytl/30gün 0.66ytl/gün bu kadarını da almayıversinler[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 para sıçıyorlarsa karşılığını verip sıçıyorlar.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben bu sekılde 2 ay oynadım ama ıstemeyerek yanı bıkmıtım artık kredı kartımda sorunda yoktu ama yınde froze oluyordu. Su an pederın kredı kartıyla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ee para cekmediler mi yane banlanmadın bi de?[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eziq_Wowcu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3 kere ustuste aynı kredi kartıyla belese girdigin zmn 3.de kredi kartı daha sonra da acc 2 gunlugune banlanıo dene me dwm ı allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sen denedin de mi soluon :D ban mı yedin[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 burda illegal yollar konuşuluyor bana göre.sizce de öyle mi yetkililer?[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 para cekilmiyor degil kredi kartini her girdiginde 1$ gibi bi para kart i kontrol etmek suretiyle cekiliyor. Sen ben kurzanim her gun kredi karti girerim beava oynarim diyorsan 30$ kapak olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kısmen illegal adamlar bugu report ediyo diyebiliriz :P[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Dethatt, 18 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: para cekilmiyor degil kredi kartini her girdiginde 1$ gibi bi para kart i kontrol etmek suretiyle cekiliyor. Sen ben kurzanim her gun kredi karti girerim beava oynarim diyorsan 30$ kapak olur sana. demek ki misan bilmemne illegal bişi değilmiş gördün mü öle her boka atlamakla olmuo iş, önce tam bilicen ki sonra yorum yapcan bak sorduk soruşturduk ne güzel..[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bitane ogre çağırdım geliyor hemen mob olarak[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Dethatt, 18 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: para cekilmiyor degil kredi kartini her girdiginde 1$ gibi bi para kart i kontrol etmek suretiyle cekiliyor. Sen ben kurzanim her gun kredi karti girerim beava oynarim diyorsan 30$ kapak olur sana. 1 $ kartı kontrol etmek için çekiliyor sonra geri alıyor para çekme isteğini biliyorum ben.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar