Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clk 200 kompressor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mercedes valla "M" serisi hariç bütün modelleri için verilen para değer bence.
Ben kullandım bu modeli iyiydi valla :)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
Showroomlarda sordun mu söylemeleri gerek. Mercedeste çalışan arkadaşım da ayrıldı yeni, istiyorsan bir ona sorayım?[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Walla ben o parayı hakettiğine inanıyorum Gücün varsa kaçırma bence Sonuçta Mercedes Benz...kafadan 2 yıl daha kasa deişmez bana kalırsa..[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! !

[Bu mesaj heroLion tarafından 16 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyi güzel hoş araba da çok yakmıyor mu? yanlış hatırlamıyorsam 100 km de 13 lt yakıyor. bu da 1/4 depo eder. bence onun yerine onun kadar sportif olmasa da c 220 cdi veya c200 kompresor dusun.

ama yine de kral araba yakışır :rock:[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 15 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
nasil ogrenebiliriz acaba kac senede bir degistigini

bmw ler 7 senede bir degisir mesela

Öyle bişey yok kasanın tutulmasına bağlı bi olay kaç senede bir değişeceği..Ayrıca süper bi araba sonuçta mercedes diğer arabalardan farkını bindiğinde anlıyosun..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
turambarturin, 16 Ağustos 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
iyi güzel hoş araba da çok yakmıyor mu? yanlış hatırlamıyorsam 100 km de 13 lt yakıyor. bu da 1/4 depo eder. bence onun yerine onun kadar sportif olmasa da c 220 cdi veya c200 kompresor dusun.

çok degil 406 da o civarda yakıyor mesela
2000 cc ler için normal bir rakam
şık araç, mercedesleri pek sevmem ama bu hoşuma gitmişti mavi rengi zaten çok hoş mesela[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
slk degil. clk

ama slk da super bir araba

dun arkadasa aldik. 60 bin euro 2005 mengerler cikisli aldikki.

super otesi bir araba:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
  • Yeni Oluştur...