PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya ben küçükkene pokemon hastasıydım da çizgi filmini çok izlerdim bi anda kayboldu çok merak ediyorum ash misty brooke ne oldu onlaraaaaa :D en son çok büyük bi turnuvadaydı ash sora ne olduuuuu????????? ühühühü hatırlayamıyorum[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahahahahahah... *kendinden utanır* brooke bunları bırakıodu bi bölümde. soa amcam mistyle devam ediodu yola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pokeimam pikaçuyu pompalıyla vurdu ash de onun yasını tutuyo[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sarkısı bile kulaımda ***lapiçyus hi dontadssd care catchem all POKEMON**[/b][signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337paticik [Bu mesaj PiNg tarafından 11 Ağustos 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gaza geldim ya googleden arattım ismini resimlere bakıyorum nihaha[signature][hline]kare keçim al pokimon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sen buraya bir uğrayıp son mesajını oraya da at istersen ping.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya turkiye de bitmişti işte zararlı diye :) turki ye de yasıoruz işte[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tr de deilde.. millet pikaççuu diye atlarsa kaldırrılar tabi.. salak pikaçu uçarmı hiç?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onlar ölmedi hala efsane bazen rüyama giriyorlar biliooooooor musun? geçen gün misty girdi bırakma bizi die agliyordu içim parçalandı böhööööööööööööööö[signature][hline]kare keçim al pokimon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şimdi keşfettim abi pikaçu şu smiley e çok benziyo :horace: nihaaaaa[signature][hline]kare keçim al pokimon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 en son Gary'i yeniyo muydu neydi öyle bitiyodu galiba.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: en son Gary'i yeniyo muydu neydi öyle bitiyodu galiba. misty ye noldu ya brook ? evlendiler mi ? çoluk çocuğa karıştılar mı ? okacha adında yavru pokemonları oldu mu ?[signature][hline]kare keçim al pokimon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ping başlıktaki postların yarısından fazlası senin...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Pokemonlar çok korkunç diye kaldırıp yerine digimonları koydular,sonra onlar daha korkunç diye onu da kaldırıp topaçlı birşeyler koydular falan filan. Zaten animeleri sevmem bir de televizyondakileri hiç takip edemiyorum artık.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 portakal adaları şampiyonası ı ne vardı en son :) hatta son bölümde charizard adam olmuştu[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 11 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İşte ben sırf onu görmek için izledim bütün çizgifilmi ama onu da göremedim hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Seni seçiyorum paticik :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 *pokeballdan çıkar* pat ti cik pati pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hepimiz birer pokemon değil miyiz aslında ?[signature][hline]benim hiç pokemonum olmadı........ iiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Pokemonlar kendi ismini söyleyerek konuşuyordu aman yarabbi nasıl bir yaratıcılık Ahmet-Ah ah met ahmet met met Ali-Al a a ali lili ali ahmet-peki[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kabus gibi heheh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 canım pokemon izlemek istedi olsa da izlesek :([signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hayırrrrrrrr..... eskidende teyzem zorla bana Seker kız candy i izletirdi Amanın amanın!!!! terry candyi sevmis bla bla awueeee[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eet ben ortaokuldaydım o zaman St_Dreamer ın dediği gibi, bizim bütün hayallerimiz çarizart ın adam olmasıydı sonunda da adam olmuştu ama bi numarsını göremedik başa döndü sonra çizgifilm[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sanırım şeker kız candy, animelerden nefret etmeme ve bunun küçüklükte bilinç altıma girmesine sebep olan çizgifilmerden biri :) Hatta bir süre artık okadar dışladım ki animeleri, küçükken televizyonda anime varken; "ya niye çizgifilm koymuyolar, ben çizgifilm istiyom" diyordum hehe.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar