Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemonun sonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben küçükkene pokemon hastasıydım da çizgi filmini çok izlerdim bi anda kayboldu çok merak ediyorum ash misty brooke ne oldu onlaraaaaa :D

en son çok büyük bi turnuvadaydı ash sora ne olduuuuu????????? ühühühü hatırlayamıyorum[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Mesaj tarihi:
pokeimam pikaçuyu pompalıyla vurdu
ash de onun yasını tutuyo[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
sarkısı bile kulaımda ***lapiçyus hi dontadssd care catchem all POKEMON**[/b][signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337paticik

[Bu mesaj PiNg tarafından 11 Ağustos 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya turkiye de bitmişti işte zararlı diye :)

turki ye de yasıoruz işte[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
onlar ölmedi hala efsane bazen rüyama giriyorlar biliooooooor musun? geçen gün misty girdi bırakma bizi die agliyordu içim parçalandı böhööööööööööööööö[signature][hline]kare keçim al pokimon
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
en son Gary'i yeniyo muydu neydi öyle bitiyodu galiba.

misty ye noldu ya brook ? evlendiler mi ? çoluk çocuğa karıştılar mı ? okacha adında yavru pokemonları oldu mu ?[signature][hline]kare keçim al pokimon
Mesaj tarihi:
Pokemonlar çok korkunç diye kaldırıp yerine digimonları koydular,sonra onlar daha korkunç diye onu da kaldırıp topaçlı birşeyler koydular falan filan. Zaten animeleri sevmem bir de televizyondakileri hiç takip edemiyorum artık.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
portakal adaları şampiyonası ı ne vardı en son :) hatta son bölümde charizard adam olmuştu[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 11 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İşte ben sırf onu görmek için izledim bütün çizgifilmi ama onu da göremedim hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Pokemonlar kendi ismini söyleyerek konuşuyordu
aman yarabbi nasıl bir yaratıcılık
Ahmet-Ah ah met ahmet met met
Ali-Al a a ali lili ali
ahmet-peki[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
Kabus gibi heheh[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Hayırrrrrrrr..... eskidende teyzem zorla bana Seker kız candy i izletirdi Amanın amanın!!!! terry candyi sevmis bla bla awueeee[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Sanırım şeker kız candy, animelerden nefret etmeme ve bunun küçüklükte bilinç altıma girmesine sebep olan çizgifilmerden biri :)

Hatta bir süre artık okadar dışladım ki animeleri, küçükken televizyonda anime varken; "ya niye çizgifilm koymuyolar, ben çizgifilm istiyom" diyordum hehe.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...