Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tercih sonuçları ne zaman belli olcak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de 17si dedim ama gazetede hiç yarın için birşey yazmıyor :P dershane siteleri hepsi ağustosun son haftası demiş.ama hesaplarsak 17si çıkıyor olmadı ösymyi arayın :)

[Bu mesaj Alexey tarafından 16 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eğer tercihler haftaya açıklanırsa ben boxerı sıyırıp resmi buraya upload edicem...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Pazar günüde açıklanmazsa dediğimi aynen yapıyorum,cillop gibi çıkıcam ortaya...Unutmayınki yiğidin malı meydanda olur[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
bir bakandan alınan bilgiye göre sonuçlar 20 sinde (cuma) açıklanacak.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Mesaj tarihi:
Bana bugün açıklanacağı söylenmişti sabah erkenden heycanla kalktım gazeteyi açtım ama fos. :( hiç bir şey yok beyler. Ya LGS açıklanmanadan önce gazatelerde yazmamıştı açıklandığı gün yazdı ne boktan iştir bu be. İnsan önceden sölerde uğraştırmaz bu ara hepinize benden aydınlatıcı bir bilgi geçen sene 18 de değil 23 te açıklandı %100 eminim dershanedeki öğretmenlerim 20-23 arası bekliyorlar neyse çok az kaldı.
Mesaj tarihi:
Dİcklers yanlışın var geçen sene 19 ağustosta açıklandı...En geç cumartes diyorum ben.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
Dicklers, 18 Ağustos 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
bu ara hepinize benden aydınlatıcı bir bilgi geçen sene 18 de değil 23 te açıklandı
Aydinlatici? Hem yanlis, hem de devlet sirri falan degil yani, OSYM'nin sitesinde sonuc sayfasina girdiginde kacinda aciklandigi da yaziyor tepede :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
daha önce de söylediğim gibi, bana gelen bilgiye göre yarın sabah açıklanacak.

kendi tahminim de şu: yarın açıklanmasa bile, en geç pazartesi günü açıklanmış olacak.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
  • Yeni Oluştur...