turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya yarın ya da öteki gün açıklanacak nahanda burada yazıyom... göreceksiniz tarih beni haklı kılacak :P[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben de 17si dedim ama gazetede hiç yarın için birşey yazmıyor :P dershane siteleri hepsi ağustosun son haftası demiş.ama hesaplarsak 17si çıkıyor olmadı ösymyi arayın :) [Bu mesaj Alexey tarafından 16 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Eğer tercihler haftaya açıklanırsa ben boxerı sıyırıp resmi buraya upload edicem...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 20 den sonra olur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 17'de açıklanmadı hadi bakalım .....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yarın acıklanacak hıssedıyorum :)..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Güzelim yarın açıklanacak olsa bugün televizyonda ya da gazetede söylerlerdi.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Benımkı sadece bir his ..Fazla ciddiye almayın :)...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: RamsesII, 16 Ağustos 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Eğer tercihler haftaya açıklanırsa ben boxerı sıyırıp resmi buraya upload edicem... bu lafı unutmayın beyler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Pazar günüde açıklanmazsa dediğimi aynen yapıyorum,cillop gibi çıkıcam ortaya...Unutmayınki yiğidin malı meydanda olur[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bir bakandan alınan bilgiye göre sonuçlar 20 sinde (cuma) açıklanacak.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Silencer kimden nereden duydun yaw aydınlat bizi! :hrr:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende bir ösym yetkilisi ile muhabbetim sonrasında 2 gün içinde (19-20) açıklanacağını duydum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 rüyamda bugün açıklıyolardı az önce uyandım bağıra çağıra açtım bişi yok gidip ağlıycam bu kadar stresse dayanamıyorum : ([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dicklers Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bana bugün açıklanacağı söylenmişti sabah erkenden heycanla kalktım gazeteyi açtım ama fos. :( hiç bir şey yok beyler. Ya LGS açıklanmanadan önce gazatelerde yazmamıştı açıklandığı gün yazdı ne boktan iştir bu be. İnsan önceden sölerde uğraştırmaz bu ara hepinize benden aydınlatıcı bir bilgi geçen sene 18 de değil 23 te açıklandı %100 eminim dershanedeki öğretmenlerim 20-23 arası bekliyorlar neyse çok az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dİcklers yanlışın var geçen sene 19 ağustosta açıklandı...En geç cumartes diyorum ben.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şahsen ben de burada resmini görmek istemiyorum:) spoilera koy en azından[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Dicklers, 18 Ağustos 2005 09:41 tarihinde demiş ki: bu ara hepinize benden aydınlatıcı bir bilgi geçen sene 18 de değil 23 te açıklandıAydinlatici? Hem yanlis, hem de devlet sirri falan degil yani, OSYM'nin sitesinde sonuc sayfasina girdiginde kacinda aciklandigi da yaziyor tepede :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Puanların açıklandığı gün bana rehberlik hocası ayın 20 si demişdi. Galiba öyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ağlamak istiyorum hala açıklanmadı. nedir bu çile yahu?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 daha önce de söylediğim gibi, bana gelen bilgiye göre yarın sabah açıklanacak. kendi tahminim de şu: yarın açıklanmasa bile, en geç pazartesi günü açıklanmış olacak.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar