tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya davetiye nasıl yollanıyo biri öğretsin lütfen biliyorum yeri değil kizmayin ama ne yapam[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahaahaahaah bu bizim 411 şakasından daha komik ama cidden bende bilmiyorum bi davetiyede bana atın pls :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sen davetıye mı ıstıyorsun yoksa yollamayamı calısıyorsun ?
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 davetıye ıcın mail gereklı arkadaslar mail iniziyazın elımden geldıgın ce yolluyayım
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben istiyorum :D [email protected] varsa bir tane at pls ayrıca bu msn adresim :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 daveti yollamak istiyorum öğretin hepinize yollayayim :D[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 benim hesabım var gmailde ama davet etmeyi bilmiyorum bulamadım[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eeeeeeee bilen kimse yokmu şimdi alla alla[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hoodstar davetıyen yollandı kardes mail inden ulasa bılırsın... tyran_tr gmail e gırdıgın zaman sol alt ta Invite a friend diye bir yer var oraya bır sefer tıkladıgın da Give Gmail to dıye bır yer acılıyor hemen altın da oraya yolluyacagın kısının mail adresını yazıyorsun va send dıyorsun bu kadar....
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 saolasın dostum :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 walla bende invite diye bi yer yok bulamıyorum[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gmaile girince sol tarafta küçük bi yerde yazar 50 tane hakkın var diye
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 solda kaç tane invite kaldıgını soyler ona basıp yollayabılıyorsun[signature][hline]shinsetsu desu..
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aradım ama invite diye biryer bulamadım sanırım davet hakkım yok yada baska bişey??[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahanda böyle bişey olması lazım sayfada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bana yollasana B@B [spo1=ahada mailim][email protected][/spo][signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 [signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aha işte bişey yok nerde invite[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet o label yerinin altında olması lazımdı :) yeni aldıysan gmailini invite hakkı vermemiş olabilirler...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nolamaz nayır ne yapcam şimdi ben :D saolun bilgiler için[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 alll iştee bende de ilk basta yoktu arkilere anlatamadımm bide bana mal diyolardı onlara girsin buuu[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bana [spo1=Buraya ][email protected][/spo] o mailden atın ben her türlü şebekliği yaparım sizin için plzzzzzz[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 I am a donkey!!!!!!!!! Ahanda buyum bana gmail verin[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 16 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: SadGamer, 16 Ağustos 2005 21:57 tarihinde demiş ki: I am a donkey!!!!!!!!! Ahanda buyum bana gmail verin Up "I am a donkey!!!!!" [signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 16 Ağustos 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar