Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satranc ögrenmek isteyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lisanslı sporcuyum.İzmirde oynuyorum DSM'de.Ögrenmek isteyenlere yardım edebilirim.Gec degil hicbisey icin.Evde yıgınla informator ve kitap var.Hic bi zaman gec degil baslamak icin.Merakı olanlar veya kendi acılıs stilinde gelismek isteyenlere mesela sah gambiti varyantları ogrenmek istiyorsanız mailinizi yazın.Yardımım dokunur..[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Elveda vakti geldi teletabilerin
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 18 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
seni yenerim.

yaparız sorun degil yenersin:)[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
[email protected] Elinde ne varsa yolla lütfen.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Tyrande biras yavas gel bea motoru bırak catlatmayı bujileri balataları da dagıttcak bu var ya bence bi hinlik dusunuyo 100 geçip gece yarısı fake saldırısı rekorunu kırmayı dusunyo olmasın arkadaslar[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
said:
Zephyros, 18 Ağustos 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Tyrande biras yavas gel bea motoru bırak catlatmayı bujileri balataları da dagıttcak bu var ya bence bi hinlik dusunuyo 100 geçip gece yarısı fake saldırısı rekorunu kırmayı dusunyo olmasın arkadaslar

hey allahım.mesajla fake'in ne alakası var.mesaja nerden bakılıyo onu bile yeni ogrendim.nedir bu artniyet[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
eğer msgların 100 ü geçerse seni tw ler banlayamaz anca admin banlar geç vakitlerdede bazen yorgunluktan dolayı gormuyo olabiliyolar gotcha?

P.S. tw=town watcher[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
100 olcak bi msj kaldı ha gayret
100 olunca başlıyomuş bu CAPS AÇIK bi şekilde yazılar yazmaya konular açmaya
haha ne gülerim ama[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 18 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
konu pis saptı.
yenerim.

yaw gel oynayalım?burdan naklen veririm sonucu ona göre:)[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 18 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
ve 100 oldu
büyük heyecan
herkes bekliyor :)

ULAN SİMDİ BEN VAR YA YAKTIM CIRANIZI 100 OLDU[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
korktunuzmu? :D yaw ezikmiyim ne işim olur fakele zartla zurtla.neyse topicte katloldu[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 18 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
hmm kedimin mama saati gelmiş.
ben kaçars. :D

ehehe,no prob.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
Yeteri kadar net söylediğimi düşünüyorum elinde ne varsa yolla.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
kardes seviyen nedir?yeni baslıyorsun oynamaya onu soylersen ona göre yollıcam.Elinde ne varsa yolla nasıl oluyor?[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
  • Yeni Oluştur...