Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Aslında Will Smith'i cok fazla sevmesem de son bikac filmi baya iyi. I Robot'u da baya begenmistim. Bu filmi tamamen duygusal komedi türü. Ben baya eglenerek izledim diyebilirim. Konusu kısaca bizim eleman dating doktoru, insanlara birtakım tavsiyeler felan veriyor. Olaylar da genelde bu çerçevede gelişiyor.[Bu mesaj Ceday tarafından 17 Ağustos 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evt ben de izlemiştim. süper filmdi. hem komik hem çeşitli taktikler öğrenebilinecek bir film hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 "so basic principles of a relationship... there isn't any."[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1 kere seyret sonra bi daha seyretme tarzında bir film bence..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet gayet güzel bi filmdi özellikle tekme sahnesinde bayağı bi içim gitmişti :)[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: XaeroFarb, 17 Ağustos 2005 15:42 tarihinde demiş ki: 1 kere seyret sonra bi daha seyretme tarzında bir film bence.. Katılıyorum, ve ekliyorum "ama o 1 kereyi mutlaka seyret".[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Cok guzeldi okulu asıp gıtmıstım..Moralimi duzeltmisti o film ya :9[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet ya baya guzel filmdi ama bu topic açılmıstı daha once :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 romantik komedilere karsiyim, bunu belirten blog yazim da vardi galiba.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende tam aksine romantik komedi hastasıyım[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 daha once acilmis lutfen forumu kirletme seni gidi pislik hep yapmak istemiştim yabancıya yapmadım en azından :p gusel film harbi eğlenceli 2 kere seyrettim bi kızla izlenirse daha ilginç sonuçların oluşabilceği film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar