MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaşlar divxdi dvdydi mp3tü bilmemneydi media programları arttıkça arttı. Ben şöyle her türlü uzantıyı çalbilen, kullanımı kolay kaliteli olan bi media programı istiyorum. Var mı bööle bişi?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 wmp zaten bütün gerekli olanları çalıo.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 de onun düzenlemesi listeleri falan uğraşılacak gibi değil. altyazı koyma işi de ayrı bir komedi zaten.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Media Player ın classic versionu var elimde divx açıyor ama dvd falan açıyor mu bilmiyorum hiç (altyazı falan hiç anlamam zaten), istersen yollıyabilirim...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bs player kullandın mı hiç ?[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 iyide olay yazılımla alakalı değil, media dosyasının codeclerinin yüklü olup olmaması ile ilgili alakalı bir olay. bazı playerlar kendi codec'lerini kullanıyor ama onlarında bütün dosya formatlarını desteklemeleri için nerden baksanız bi 15-20 mb olması gerekiyor ki kimsenin işine gelmez. en güzel çözüm elinizin altında k-lite codec pack ya da ufkabakan gibi codec paketleri bulundurmanız. player olaraksa bsplayer gerçekten iyi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ufkaban bs player kullanırdım windowsta uzun süredirde codec ihtiyacım ve sorunum olmadı valla[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaşlar problem codec falan değil basbaya kaliteli bi media player arıyorum ben sadece. Dvd için Microdvd, Mpeg için WMP, Mp3 için Winamp kullanmaktan iflahım kesildi. Hepsini silecek tek bir program...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dediğin olayı media player classic hallediyor, ama sorun mesela mp3 açarken liste oluşturamıyorsun sanırım..[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya bs player denedin mi diyorum bende yoksa dene ama genede dvd için power dvd mp3 için win amp kalan herşey içinde bs player derim[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Movix adlı program aklınıza gelebilecek her türlü formatı çalabilen ve her türlü codec'i içeren bi program.bu prgramı kullanabilmek için harddiske bile gerek yok. http://movix.sourceforge.net/ adresinde daha geniş bilgi alıp download edebilirsiniz...[signature][hline]A light came From behind the vails of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 öyle birşey isteme bence... bi mp3 dinlicen die hertürlü mediayı açan programın 5 dakka açılmasını mı beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu senin aradığın; www.videolan.org hızlı, kaliteli herbişeyi yapıyo,windowsun kodeklerinden de bağımsız, ayrıcana bişi yüklemene gerek kalmıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 divx en genis mod.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar