Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Longhorn !

Maafiaa

Öne çıkan mesajlar

ehuehu wındows server 2003 u cekmısın dur bulcam en gec yrna lınkını bende overnette su an 240 mb da ama web de bulcam lınk bekleyın :) arkadas saka yapmıs serefsız herıf bana longhorn dıe WIN server 2003 u cektım :) a.q.a. yok bole olay ama az kaldı bulcam sabır ama ıstersenız wın 2003 dl lınkını vereyım cok saglam bı yerden hemde :=)[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!!
---
4 my god ı am WHITE HAT :x
Sosyal ağlarda paylaş

208.231.182.73

buyrun dırect connect programıyla gelın bu usttekı ıp ye baglanın DIRECT CONNECt programıyla 688 kusur mb sn ede 5-6 yala alıo su an ordakıler gecelerı cok daha hızlanır dedıler ama bakak beklıom sohbet flnda edıom hem wakıt gecıo ınsanlarla ....[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!!
---
Sosyal ağlarda paylaş

Final Release `i cikmadan kurmanizi tavsiye etmem, hatta suan 512 ram p4 2 configurasyonuna sahip kisilerin.. Yapilan yeniliklerden ve eklenen animasyonlu olgularla bir hayli kasinti duruma getirilmis durumda. Mac OS ile yaris icerisinde olduklarindan onlar gibi yapiyorlar neredeyse, hatta pencere tasimalarinda wave efekti felan yapmislarki evlere senlik. Neden dusunmuyorlar ki pc grafik olaylarini kaldirmada her zaman geride kaliyor. Mac`in hdd vb. olaylari grafik olaylari icin yapilmis ve gelistirilmis durumda. Simdi elinde buna uygun modlar yokken kaldirip Mac le yarisa girmek aptallik oluyor. Bana gore yapacaklari teksey wink2`yi alip guvenligini doruk noktasina ulastirip piyasaya sunmak. Longhorn`de guvenlik cok iyi diyorlar ama goreceksiniz simdiden soyluyorum, cikar cikmaz 2 ay sonra bir sp1 surecekler. Nedir? otu oldu boku oldu burasinda acik varmis. "aaaaaaa iconu koymami$iz lan!?" gibi absurt durumlar nedeniyle. Eskilerin sozu geliyor aklima, eli i$te gozu oyna$ta... Eli kodda, gozu grafik modunda Mac`te.[hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

MAC'de 64 bit uygulama hemen olurda, PC'de 2-3 yıldan önce 64 bit program beklemiorum. (windows'un 64 bit olması önemsiz çalıştırdığı programlar 32 bit olduktan snra)

Şu DCE tatlı bişi gibi gözüküo. Çamaşırların silkelenmesi gibi silkelenio pencereler taşınırken.

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 07 July 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-ryan-, 07 July 2003 15:48 tarihinde demiş ki:
Final Release `i cikmadan kurmanizi tavsiye etmem, hatta suan 512 ram p4 2 configurasyonuna sahip kisilerin.. Yapilan yeniliklerden ve eklenen animasyonlu olgularla bir hayli kasinti duruma getirilmis durumda. Mac OS ile yaris icerisinde olduklarindan onlar gibi yapiyorlar neredeyse, hatta pencere tasimalarinda wave efekti felan yapmislarki evlere senlik. Neden dusunmuyorlar ki pc grafik olaylarini kaldirmada her zaman geride kaliyor. Mac`in hdd vb. olaylari grafik olaylari icin yapilmis ve gelistirilmis durumda. Simdi elinde buna uygun modlar yokken kaldirip Mac le yarisa girmek aptallik oluyor. Bana gore yapacaklari teksey wink2`yi alip guvenligini doruk noktasina ulastirip piyasaya sunmak. Longhorn`de guvenlik cok iyi diyorlar ama goreceksiniz simdiden soyluyorum, cikar cikmaz 2 ay sonra bir sp1 surecekler. Nedir? otu oldu boku oldu burasinda acik varmis. "aaaaaaa iconu koymami$iz lan!?" gibi absurt durumlar nedeniyle. Eskilerin sozu geliyor aklima, eli i$te gozu oyna$ta... Eli kodda, gozu grafik modunda Mac`te.[hline]i have no tears, there is only pain

+1[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!!
---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-ryan-, 07 July 2003 15:48 tarihinde demiş ki:
Longhorn`de guvenlik cok iyi diyorlar ama goreceksiniz simdiden soyluyorum, cikar cikmaz 2 ay sonra bir sp1 surecekler. Nedir? otu oldu boku oldu burasinda acik varmis. "aaaaaaa iconu koymami$iz lan!?" gibi absurt durumlar nedeniyle. Eskilerin sozu geliyor aklima, eli i$te gozu oyna$ta... Eli kodda, gozu grafik modunda Mac`te

hahahahah cok dogru demi$sin ryan :),kullanicilar daha hizli bi windows isterken saga sola gereksiz animasyon koyup yava$latmanin hicbi anlami yok[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

Soyledigim absurt hatalar bazilarina "hadi lan o kadarda degil!" dedirtebilir. Ama biz win98 yeni ciktiginda system bara sag tiklanip acilan pencerede ornek olarak konulmus resimde win95 hatasini görmüs ver soylemistik. Suan arkadasim microsoft provider`i...[hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...