Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9th edition turnuva


Wustenfuchs

Öne çıkan mesajlar

Bursada 21 agustos pazar gunu(2005) duzenlenecektir
Turnuva turu sealed deck
turnuva adresı: 60's rock cafe
Katılım ucreti 35 ytl cıvarı(tam bır sayı almadıgım ıcın henuz bende bırsey dıyemıyorum)(yav bendende pazarlamacı olmazmıs valla.alıcı gozuyle baktımda cıvarı yazan hıcbırseye guvenım yoktur ama naapalım bakmayın kusra:P)
odul: (dedıgım gıbı booster fıyatı olarak tam bır sayı gelınce update edılecektır)
Konaklama:sehır dısından gelecekler varsa ve konaklamak ıstıyorlarsa daha onceden bılgı verırlerse ona gore bıseyler ayarlamaya tel no:05324074355
baska bır konuda aklına bırsey takılan olursa aramaktan cekınmesın.
herkezı beklerız
Not:Turnuva sonucları dci ratinglerini etkileyecektir
Onur Caglier
Email:[email protected]
Tel:5324074355

[Bu mesaj Wustenfuchs tarafından 10 Ağustos 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirde bi arkadasin dayisinin evinde kalmistim. O gunden beri konaklamaktan korkarim. Adam evde karga yavrusu besliyodu adinida hüsnü koymus. kafasini tavana carpip carpip yere iniyodu :) . Akvaryumda yilan besliyodu yataga bi yattim pikenin altinda bisey kipirdiyo bi baktim kangal yavrusu. O geceyi nasil gecirdim sormayin Sabah 5 bucukta kalktim disari ciktim. O gunden beri fobi olmustur baskasinin evinde kalmak[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kusura bakma benımde baya bı sey varmıs aslında ama
(kı f1 olayını da daha 2 gun once gordum)bursada sorusturdum ettım o tarıh uyguınmudur dıye hıckımse netten kaydını yapana kadar bsı solememıstı.neyse benım zaten bursada bulunabılcegım resmı olarak 2 hafta vardı turnuva tarıhı de kesın dendıkten sonra dıerıne tatıl kararlastırmıstık arklarla.neyse ılk ama son dııl.bundan sonra katılımınız olursa ayda 1 veya 2 kez sealed yada draft tarzı seyler duzenlenmesı taraftarıyım.mıllette kart flm bırıksın t2 ye de gecılır bıdahakı yaza kadar ınsallah:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35 ytl'ye kaç booster alacağına bağlı olarak pahalı olup olmaması değişir. Levon'un yaptığı duyuruda 6 booster diyordu. 7,5 ytl'den 6 booster 45 ytl yapar.
Biz turnuvayı 4 boosterla yapsak 30ytl. Kalan para da kazananlara booster olarak dağıtılacak, değil mi Wüstenfuchs?
Kaç booster vereceksin başlangıçta deck yapmak için?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wustenfuchs, Edgewalker,
Ne oldu şimdi son durum nedir? Kartlar geldi mi? Turnuva olacak mı? Bak İstanbul'daki olay, kart gelmediği için iptal olmuş.
İşi gücü bırakıp gelmek için hafta başından beri her türlü duygusal ve parasal konuları halletmeye çalışıyorum... sonra geçen pazarki gibi sap sap gidip orda tavla oynayanları seyrettirmeyin bana...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuvaya katılacak arkadaşların dikkatine!

Bir an önce boosterların elimize ulaşması için turnuvaya katılım ücretini (35 YTL) lütfen bugün içinde (18 ağustos perşembe) 60's Rock Cafe'ye ulaştırıp isminizi yazdırınız.

Sorumlu herhangi biri (Anıl, Onur, öbür Anıl, hiçbiri yoksa ben ilgilenirim) ya da kimse yoksa DAYI (cafe sahibi) ile konuşun.

Turnuva aynen kararlaştırılan zamanda kararlaştırılan şekilde olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Event canceled. dıyerek kısaca ozetlıyorum.elimde olan nedenlerden degil.bu konuda konusmak isteyen olursa 60's teyım genelde.tel no:532 407 43 55
akın senden ayrıca ozur dılıyorum.tel no olsa senın bende ben ayrıyetten yazacaktım.
su andakı sorunlar cozuldukten sonra en kısa zamanda turnuvayı duzenlemeye calıscam(ne turnuvası oldugu fark etmez.hatta tatılı gerıye cekmeye calısıyorum olursa haftaya bıle olur.)
neyse bunun dısındada kafamı bozan bıkac sey oldu uslub bozukluıgu flm varsa kusura bakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...