Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Össde iki geometri sorusunda başıma geldi o benim ve hayatım değişiyordu nerdeyse ama galiba yatay geçişle kurtardım hehe :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 benimde ole olcak galiba.su ortalama olayı cok sinir ya[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahahahah oley be şimdi bi soru yannış gibi x i soruolar ama cvp 0=0 çıktı iki tarafı da çözünce :D ve yani tekrar tekrar eve gelince de baktık defterden yöntem mi yannış die flm baktık şimdi ben o yannış soruyu sanki yannış yapmışım gibi kabul ettim 5 puan sildim bi soru yannış harbici onu da sildim bi soru da videoya çekmiştik soru kağıdını sınav bittikten sonra çıkmamış videoda a.k o soruyu da yannış saydım 75 çıkıo en kötü gibi diğerlerinden çok eminim denebilir[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet yaklaşık 5 saat sorna fln sınava gircem bende stres atmak için buraya geldim çünkü kaldıgım dersteki hoca tam bi gaddar bohhhhüüüüüü şans dilein bana[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bol Şans ..Bende haftaya 3 sınava gırıcem :(..[signature][hline]
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hepinize kolay gelsinnnn başarılar diliorum tkrr ve tkrr ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arklar anadolu lısesınde okuyan varsa aranızda ..yanı kolay mı sorular yoksa sene ıcındekı sınav soruları gıbımı ?Ben cok kasmadım acıkcası..Yanı oltaya gıtmeyeyım..:)[signature][hline]
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bnimde dün,bugn wardı we yrn da war we sonn..Uff dünkünden kesin geçtim dierini bilmiom ama yrnki inşallah kolaydır yaa...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hepinize bol şans arkadaşlar heyecan yapmayın alırsınız hepsinden iyi notlar[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya lanet olsun ya bnm bi de coğrafya sınavım var ben geçtim mattan 4 alınca şimdi zorla annemler coğ çalıştırıo ortalamam 0.6 artçak a.k sadece 2 alsam of ya ben naptım :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yazin bu sicagindada calismak zor is..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: circirbocugu, 17 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Arklar anadolu lısesınde okuyan varsa aranızda ..yanı kolay mı sorular yoksa sene ıcındekı sınav soruları gıbımı ?Ben cok kasmadım acıkcası..Yanı oltaya gıtmeyeyım..:) Sene çok sene önce. Lise 1 de mat ortalamam 2 idi. 3 yapmak için sınava girdim. 3 aldım çıktım. Sınav öyle kastırıcı değildi ama çok konu olunca garip oluyo. Sınavdaki en yüksek notu almıştım. Eşşeklik edip lise 1 boyunca hiç ders çalışmamıştım. Dipnotçuk: Ankarada x Anadolu L. de okudum.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende gırmıstım edebıyattan gecerım ınsallah
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aynen benimde ağst.29 31 ve ekim 1 de 3 sınavım var.İşe bak yaw nereye yerleştiğimiz belli olacak ama ben hala mezun olamadım :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: circirbocugu, 17 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Arklar anadolu lısesınde okuyan varsa aranızda ..yanı kolay mı sorular yoksa sene ıcındekı sınav soruları gıbımı ?Ben cok kasmadım acıkcası..Yanı oltaya gıtmeyeyım..:) tum konuları bilmem gerekio.cok yuzeysel oluo sorular..ama ben yine dort alıyorum lanet olsun!![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla merak etme o sinavlar zaten ogrenciler gecsin diye yapilir baska bir amaci yok e o zaman kaybedecek bir seyin kalmiyor...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Haftaya carsamba baslıyor Ptesi bitiyor..Off off..:=)[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yarın coğrafyaya giriorum matematik 4 gelirse bundan 0 bile alabilirim esasında ama hani mat bi aksilik olr 3 gelir die giricem 1 almam lazım 2 şahane olr :D ama ben hiç bişi bilmiom okudum bi sürü şey bişi annamadım yok bağıl nem yok mutlak nem gereksiz bi ton bilgi alçak basınç yüksek basınç cık cık cık![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Öne çıkan mesajlar