Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın sınavım var..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Össde iki geometri sorusunda başıma geldi o benim ve hayatım değişiyordu nerdeyse ama galiba yatay geçişle kurtardım hehe :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ahahahah oley be şimdi bi soru yannış gibi x i soruolar ama cvp 0=0 çıktı iki tarafı da çözünce :D
ve yani tekrar tekrar eve gelince de baktık defterden yöntem mi yannış die flm baktık
şimdi ben o yannış soruyu sanki yannış yapmışım gibi kabul ettim 5 puan sildim bi soru yannış harbici onu da sildim bi soru da videoya çekmiştik soru kağıdını sınav bittikten sonra çıkmamış videoda a.k
o soruyu da yannış saydım 75 çıkıo en kötü gibi diğerlerinden çok eminim denebilir[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
evet yaklaşık 5 saat sorna fln sınava gircem bende
stres atmak için buraya geldim çünkü kaldıgım dersteki hoca tam bi gaddar bohhhhüüüüüü
şans dilein bana[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım"
Msn l Mail
5+1
Mesaj tarihi:
hepinize kolay gelsinnnn başarılar diliorum tkrr ve tkrr ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Bnimde dün,bugn wardı we yrn da war we sonn..Uff dünkünden kesin geçtim dierini bilmiom ama yrnki inşallah kolaydır yaa...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
ya lanet olsun ya bnm bi de coğrafya sınavım var ben geçtim mattan 4 alınca şimdi zorla annemler coğ çalıştırıo ortalamam 0.6 artçak a.k sadece 2 alsam of ya ben naptım :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 17 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Arklar anadolu lısesınde okuyan varsa aranızda ..yanı kolay mı sorular yoksa sene ıcındekı sınav soruları gıbımı ?Ben cok kasmadım acıkcası..Yanı oltaya gıtmeyeyım..:)

Sene çok sene önce. Lise 1 de mat ortalamam 2 idi. 3 yapmak için sınava girdim. 3 aldım çıktım. Sınav öyle kastırıcı değildi ama çok konu olunca garip oluyo. Sınavdaki en yüksek notu almıştım. Eşşeklik edip lise 1 boyunca hiç ders çalışmamıştım.

Dipnotçuk: Ankarada x Anadolu L. de okudum.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 17 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Arklar anadolu lısesınde okuyan varsa aranızda ..yanı kolay mı sorular yoksa sene ıcındekı sınav soruları gıbımı ?Ben cok kasmadım acıkcası..Yanı oltaya gıtmeyeyım..:)
tum konuları bilmem gerekio.cok yuzeysel oluo sorular..ama ben yine dort alıyorum lanet olsun!![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
valla merak etme o sinavlar zaten ogrenciler gecsin diye yapilir baska bir amaci yok e o zaman kaybedecek bir seyin kalmiyor...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
yarın coğrafyaya giriorum matematik 4 gelirse bundan 0 bile alabilirim esasında ama hani mat bi aksilik olr 3 gelir die giricem 1 almam lazım 2 şahane olr :D
ama ben hiç bişi bilmiom okudum bi sürü şey bişi annamadım yok bağıl nem yok mutlak nem gereksiz bi ton bilgi alçak basınç yüksek basınç cık cık cık![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...