go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kendini dondurma. Direk şok mantıgı. İlerleyen teknolojide bazı amansız hastalıklara çözüm bulundugunda acılıp tedavi edilebilmek. Ne kadar mantıklı ne kadar dogru ne kadar tehlikeli. Bu olay beni hep dusundurmuştur.[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 en küçük parçacık şu an bizlere hükmediyor ne zaman kji gelcek biz ona hükmetçez işte o zaman evrenlerin hakimi olacağız[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bu bölüm insanları uçurur :) Valla :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 en küçük parçacık ne? eskiden atommuş şimdi atom altı parçacıklarda biliniyor peki ilerde daha gelişmiş teknolojiyle daha küçük şeyler bulunamaz mı bence bulunur herşey bişeyden meydana geldiği için dolayısıyla şu rus bebekler gibi iç içe geçmiş katman hepsi sonu olmayan açtıkça yenisi ve başkası geliyor kendini dondurma biraz ütopik şok soğutma enzim çalışmıcak sonra geri döncez bilemiyorum bazı tarikatlar yapmış deniyordu zmaanında olsa hoş olur mu? yargıç filmine bakın bence hiçte hoş olmaz :p şu anda bile insanlar arasında kuşak çatışması varken ilerde çağlar arası çatışma anlaşmazlıklar olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hoş olma oalyi değil bu bilimsel bişi bence gayette mantıklı[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: diablotg, 15 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: en küçük parçacık şu an bizlere hükmediyor ne zaman kji gelcek biz ona hükmetçez işte o zaman evrenlerin hakimi olacağız ups uçtun mu diablo :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Donma kısmı değilde,çözülme kısmı sorun, daha basit dokularda bir süre sonra zorlanırken insan,şu 50 yıl içinde, dondurulamaz[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: go2hell, 15 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Kendini dondurma. Direk şok mantıgı. İlerleyen teknolojide bazı amansız hastalıklara çözüm bulundugunda acılıp tedavi edilebilmek. Ne kadar mantıklı ne kadar dogru ne kadar tehlikeli. Bu olay beni hep dusundurmuştur. Mantıklı olabılır fakat o zaman uyandırıldıgında o zamana ayak uydurmak ta var :) ne bileyim ya Gunu gununde yasa diye bosuna dememısler. Yanı bir insanı nasıl dondura bilirsiniz buzluga sokup kalbının durmamasını v.s bunu nasıl engelleyebılırler biraz zor gibi gorunuyor.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi anda mutlak 0 noktasına kadar ani sogutmayla yapabilirsin onu[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kalbi dondurma olayı bana bıraz sacma gelıyor.Bence kalbın atıs hızı mınımuma ındırılıyordur....[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben kesin düşünüyorum, şu anki fikrim deişmezse %99 donduracam vicudumu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 imkansiz bir teknoloji . en azindan dondurma mantigiyla . buzlasan su genlesir hucre duvarini yirtar buzuda erittin mi al sana lapa lapa insan vucudu . dondurma degilde derin uyku vs gibi biseler belki dusunulebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İyide hücre esnek bişey genleşmeyle yırtılmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yirtilir . zaten dondurma teknolojisinin en byuk acmazi bu . sallamadim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hyr arkadaşım salladın :D çünkü bu yapılan bi şey şu anda... parayı bastırıp vicudunu dondurabiliosun... ayrıca o dondurma olayı düşündüğün gibi olmuyor, -10° helyum'da(sanırım) vicudunu dondurup tüp gibi bi şeye koyuyorlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kaynak : discovery channel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hayir sallamiyorum dedigim gibi . ama kaynak yok . oyle biliyorum :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bilim hakkında bi tartışmada atıyosun kelimesi çok abes kaçmıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dondurma diye birsey olabilirmi sizce? mantikli olun. soyle dusunun gidip insain butun parcalarini yanyana koysakta asla ve asla o insan yasamiyor yine olu. zaten bilimde takilinan noktada bu ya yani nerden geliyor o calisma enerjisi. ha peki dondurma degilde napicaz? Uyutucaz evet vucudun hareketlerini cok yavaslatip uyutucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ani bir sogutmayla dondurulamazmı? Mutlak sıfıra[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 şu anki teknolojiyle insanları dondurmanın en ufak bi mantığı yok, donduğunuz anda vücutta donmadan dolayı kristaller oluşur ve bunlar hücre yapısını bozar.bu kristallerin oluşmasını engellemeden de dondurma teknolojisi hiçbi işe yaramaz, alplerde bulunan 10k yıllık dağ adamı ötzi gibi olursunuz valla.[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 olabilirmi diye dusunuyorum bende belli olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bedeni dondurmak şuanda da yapılıyor ama düşündüğünüz gibi tamamen dondurulmuyor beden. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşamaya devam ediyorsunuz. Bir anlamda sürekli olarak bazal metabolizmada tutuluyorsunuz. Mesela bu gibi durumlarda kanserin yayılma hızı oldukça yavaşlar ama tamamen durmaz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 19 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 murk un dediği olur bak[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Murk mantıklı konusmus cunku soguk protein yapidaki enzimlerin yapisini bozmaz sadece aktifliğini engeller,uygun koşullar saglandıgında da yeniden çalişabilir konuma gelirler. bir film vardi ,insanları donduruyorlardi, (hatta kasli bir adam oynuyordu :P) ordaki gibi bir olaydan bahsetmek yanilmak olur[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar