Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şimdi bi cocuk vardı. bunun bi de konuşan bilgisayarı vardı adı da hatta igor du. cocuga da "sahip" die hitap ediodu. cocuk bi cd alıp bilgisayara koyuyor.(basta göstermiodu sanırım) ondan sonra baya bişiler oluyor felan, kalktıgında rüya oldugunu anlıodu. daha sonra da cd yi hocasına veriodu filmin sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 harbiden varmı böyle bi film kaç senelik ben bu yasıma kadar ne gördüm ne duydum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 lol gözünden kacmış demek ki :-) ben de nerden baksan 8-9 yıl önce izlemişimdir.. [Bu mesaj Ceday tarafından 18 Ağustos 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 imdb'de bulmayı denedim olmadı. computer, igor flan karakter arattım plot araması falan. ı-ıh tutmadı. başka bişey hatırlıyo musun?[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bayaa eski bi film o be :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahah walla buldum sonunda: http://www.chucksconnection.com/brainscan.html ayrıca http://www.imdb.com/title/tt0109327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 walla izlememişim bunu ama siteye girdim enteresan bişeymiş chuck'ın eşantiyonları bile var bulup izlemek lazım kaykayıyla konusan çocuğu biliomda bu baya fantastikmiş eyvallah ceday kardeşim bugünde yeni bişey öğrendim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 vaay edward furlong varmış[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar