behran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 üzülüyorum terime adam kimi istese paracıkları yetmedi... sonunda şabanı ve takoz apo yu aldılar.Bomba diye.....[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Simofle, 09 July 2003 13:46 tarihinde demiş ki: lvl ıstesen kac yazar,alamıyorsunuz zaten[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- siz de alıyosunuz noluyo? patlıyo elinizde hepsi
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Azmodai, 10 July 2003 01:46 tarihinde demiş ki: patlamassa nolacak? :)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai denizlerde su, havada hidrojen bittiği gün olabilir ancak bu
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 elımızde patlayanı, sıze gonderırız lvl sorun degıl.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: behran, 09 July 2003 23:50 tarihinde demiş ki: takoz apo yu aldılar.[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- söylediklerine katılıyorumda bu dikkatimi çekti o takoz apo kimden gitti acaba gs'ye? trabzondan babammı aldı hakem kılıklı abdullahı?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 apo trabzondan geldıgınde bu kadar takoz degıldı,ama son yıllarda fb taraftarının en cok kufrettıgı adamdır apo. Bır kere adam ogunle beraber klubu karıstırdı. 1 numaralı kostebek[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abdullah doğduğundan beri takoz bu alemde recep bir apo iki zaten..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Do Boer ile gaza gelen Canaydın TSİ 15.30'da Hooijdonk ile görüşecekmiş. LigTV'ye göre de güya van Hooijdonk Fenerbahçe yöneticilerine, "Yarına kadar teminat mektubunu alamazsam Galatasaray'a gidiyorum" demiş. Fenerbahçe asbaşkanı da biraz önce TV8'de kesin biten birşey yok, ancak büyük ölçüde anlaşıldı van Hooijdonk ile dedi. Bakalım kim alacak van Hooijdonk'u... Ben istemiyorum gerçi yaşından ötürü, gitsinler bonservisi elinde olan Kanu'ya, Hasselbaink'e talip olsunlar. Yaş olarak daha avantajlı bunlar.[hline]...bir Aliba hayranı...
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 aliba hayal kurmak ne guzel sey dıymı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 doğru dürüst konuş, ne hayali? ben tv'lerin verdiği haberi yazdım buraya, kaldı ki Hooijdonk'u istemediğimi belirttim... gözünden başka diğer taraflarınla yazıları okumamanı tavsiye ederim...[hline]...bir Aliba hayranı...
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Asıl sen duzgun konus lan.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ehe hasselbaink ne kadar alıyo ayda uçmuş diye biliyorum batistayı verecekseinz ayrı tabi :) daum pvh'a imza attırdık dedi gs hala uğraşıyor. şurda bir topic vardı beşiktaş pvh ye talip oldu fiyat arttırıyor gs asla öle şeler yapmaz die lol
Öne çıkan mesajlar