Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Gw (Boxed)

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

SeLamLar...
Guild Wars pakedi arıyorum.Karakter olmasi gerekmez.Box olarak arıyorum.ve mümkünse 50 milyondan aşşağı bir fiyat istiyorum.Çünkü paketin orjinali sendit.com da 50 milyon.

Sadece İstanbuldan alacağım.Ve alışveriş elden olacak.
İlgilenenler Ö.M. atsın lütfen.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

Fazladan bir tane varsa onuda ben alayım.. Ankara'da oturuyorum, elden alırsam daha uygun olur... Bir fiyat belirtirseniz güzel olur.. (;

msn : [email protected]

(Nero biraz konunu işgal etmiş gibi oldum ama (: )

[Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 18 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 18 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Posta konusunu hallettim.Şirkete göndertecem kutusunu.Zaten sabah 7:00 akşam 21:00 a kadar açık ve kapısına birşey bırakılma durumu olamaz.Güvenlik felam var.

Neyse bir sendit.com a göz gezdireyim dedim.Guild Wars(PC) ücretine baktım.24. küsür bir fiyat yazıyor.Bunun 50 milyonu geçmemesi lazımdı.Bir bakıp o fiyatın ne olduğunu soyleyebilirmisiniz acaba.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 18 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Neyse bir sendit.com a göz gezdireyim dedim.Guild Wars(PC) ücretine baktım.24. küsür bir fiyat yazıyor.Bunun 50 milyonu geçmemesi lazımdı.Bir bakıp o fiyatın ne olduğunu soyleyebilirmisiniz acaba.

Fiyati hesaplarim dahilinde 1,50 sterlin kargo ucretide dahil (£26.49)63 milyon 700 bin gibi bir fiyata geliyor.Yani 50 milyonu baya bir gecmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...