Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Book olayı


elektrot

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bir yerden elime yığınla e-book geçti, yüzlerce var, "Alice Harikalar Diyarı'nda"dan tutun da Isaac Asimov'a kadar. Ama ne yazık ki hepsi ingilizce. İlgilenen arkadaşlar için linkte bir liste var. İsteyene istediği kitabı e-posta adresine gönderebilirim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lovecraft'ın bütün eserlerini istiyorum , yollayabilir misin ?
bakmadım ama bi de Poe varsa çok güzel olurdu. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim. Ancak ne yazık ki herkese yetişemiyorum, takdir edersiniz ki internetimin hızı da kısıtlı, vakit almaya başladı, bu kadar talep olacağını tahmin etmemiştim :)
O nedenle hem kendimi rahatlatmak, hem de pati'yi zorda bırakmamak için, orc_lord'un önerisine uyarak, listenin hepsini (1 cd civarında) basit html tabanlı bi siteye upload etmeye karar verdim. Sanırım haftasonuna yetiştirim. Adresi de buradan açıklarım. Ama, bu zaman zarfında bir iki kitap isteyen de olursa onları da kırmam.
Herkese iyi günler...[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...