elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar, bir yerden elime yığınla e-book geçti, yüzlerce var, "Alice Harikalar Diyarı'nda"dan tutun da Isaac Asimov'a kadar. Ama ne yazık ki hepsi ingilizce. İlgilenen arkadaşlar için linkte bir liste var. İsteyene istediği kitabı e-posta adresine gönderebilirim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 niye ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yasallık?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sadece paylaşmak istemiştim, aranızda FBI'dan olan varsa özür diliyorum, niyetim kötü değildi. Vazgeçtim. Kendim okurum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İyi niyetle yaklaşmış tamamen. Bu kadar sertçe çıkışmaya gerek yok. Kâr gütme amacı falan da yok ki sonuçta.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Lopeth, 01 Ağustos 2005 03:54 tarihinde demiş ki: niye ? çok komik oldu herhalde bu şimdi?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Güzel liste, şöylee bir göz attım sadece ama oldukça güzel bir liste. =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Keşke ingilizce bilseydim, isterdim bir kaç tane ama kader işte :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 liste çok iyi. yakında isteyebilirim yardımcı olursan sevinirim.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bana bir yol gösterin.[signature][hline]g3nk.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Lovecraft'ın bütün eserlerini istiyorum , yollayabilir misin ? bakmadım ama bi de Poe varsa çok güzel olurdu. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim. Ancak ne yazık ki herkese yetişemiyorum, takdir edersiniz ki internetimin hızı da kısıtlı, vakit almaya başladı, bu kadar talep olacağını tahmin etmemiştim :) O nedenle hem kendimi rahatlatmak, hem de pati'yi zorda bırakmamak için, orc_lord'un önerisine uyarak, listenin hepsini (1 cd civarında) basit html tabanlı bi siteye upload etmeye karar verdim. Sanırım haftasonuna yetiştirim. Adresi de buradan açıklarım. Ama, bu zaman zarfında bir iki kitap isteyen de olursa onları da kırmam. Herkese iyi günler...[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eheh saolasın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Arkadaşlar, buraya elimdeki kitapların bir kısmını yükledim, listedeki tüm kitaplar şimdilik yok, ama yavaş yavaş yüklemeye devam ediyorum. Arada göz atın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Öne çıkan mesajlar