Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygun bir başlık bulamadım yazımın devamı.


Villians

Öne çıkan mesajlar

-PART 2-


Liam odama geldiğinde ben pencereden bakıyordum. 6 aydır bu rehabilite merkezindeydim.Annemden hala haber alamamıştım.Babam
ise arada bir mektup yolluyordu.Genelde içinde bir miktar para olurdu.
Liam " Dalmışsın yine! "
"Sadece düşünüyordum Liam , ailemi ve Türkiye'yi.Görmeyeli uzun zaman oldu."
" Biliyormusun aklıma ne geldi. Buradan çıktıktan sonra ilk olarak Türkiye'ye gideriz , sonra da Japonya nedersin? "
"Kulağa hoş geliyor. " Beni dudağımdan öptü ve " Ben eşyaları toplamaya başlayayım.2 gün sonra buradan ayrılıyoruz. Ve tabiki bilet işlemlerini de halletmem gerek " dedi ve şarkı söyleyerek toparlanmaya başladı. Bu benim ona öğrettiğim şarkıydı. " Yağmur bulutları tekrar yükselecek. Gökyüzü tekrardan ağlayacak.İşte o zaman senin barınağın olacağım.." Liam'ın sesi odada süzülürken,düşünmeye devam ettim. Annem bana çok kızgın olmalıydı. Kızını bir kızla öpüşürken görmüştü. Oysa oda her anne gibi kızının gelip erkek arkadaşlarını anlatmasını isterdi. Onun kırılan hayalleri benim yükselen umudum olmuştu. Dönüp Liama baktım. Onu seviyordum. O da beni seviyor ve en önemlisi sakat olmama aldırmıyordu. Hatta birgün değneksiz bile yürüyebilceksin diyordu ve o gün bende yanında olacağım. Değnekler ile yaptığım alıştırmalarda genelde başarısızdım. Fakat her seferinde Liamı bana gülerken görüyordum. Ve altı ay sonunda yani bugun değneklerler daha rahat yürüyebiliyordum. Hava kararmıştı sabahki tedavileri aklıma getirince yatmamın iyi olacağını düşündüm. İçimden de Liam'ın gizlice odama sıvışıp yanıma yatmasını umuyordum. Kapının açılış sesi ve Liam'ın sessiz adımları....Muhtemelen uyuduğumu düşünüyordu. Fakat ben ona gülümseyerek karşıladım " Hoşgeldin, Liam. ".
Liam " Uyuyor olabilceğini düşünmüştüm. "
"İstemedim,seni bu şekilde beklemeyi istedim ve şimdi de beni öpmeni istiyorum." Muzur bir şekilde gülümseyerek dudaklarını benimkilerle birleştirdi ve sonrada sarıldı.
Liam "Biliyormusun Tokyodaki teyzem kalabileceğimiz küçük bir yer bulduğunu söyledi bugün. Çok iyi sayılmazmış ama yaşanabilcek bir .yer olduğunu söyledi. Ve bende hiç sorun değil dedim. Aa bu arada sana Japonca öreteceğinide söyledi. Bende kısa zamanda bir iş bulmayı düşünüyorum, herşey yoluna girecek..!
" Bu durumun senin için zor olmasını istemiyorum Liam ben sakatım ve... " Parmağını dudağıma götürerek " Herşey yoluna girecek, inan bana.Şimdi gözlerini kapa. Uyuduğumda onun sesi hala kulaklarımdaydı..
" Gökyüzü tekrardan ağlayacak . İşte o zaman senin barınağın olacağım..! "[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hikaye biraz daha toparlanıyor, sanki fazla hızlı ilerliyor ama kısa hikaye olduğu için normalde bu küçük bölümler biraz daha vurucu hale getirilebilir.

Betimlemelere biraz daha yer verirsen iyi olur. Karakterleri tanısak, bilsek, belki özdeşleşsek.

Yine de araya giren japonya şu bu gibi kavramların nereye gideceğini-seni de tanıdığım için- biliyorum. Belki burada onlara çok aşina insanlar olsa da normalde tamamen başka bir dünya çoğu insan için o tür şeyler. İleriki bölümlerde o kavramları hikayeye yedirirken bunu unutma.

Gelsin devamı. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 17 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
gusel yazilmis ama..

sanki bir sizofren tarafindan kaleme alinmis gibi...

yada oyle dusunebilen biri..

hikayenin inandırıcılık kazanması bununla ilişkili bence...burdan kopup yeni bi ünya yaratmak burdaki birikimlerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak onu geliştirmek şizofrenlikse diğer yazarlara ne diyosun?[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun kırılan hayalleri benim yükselen umudum olmuştu..

büyük ilerleme var gerçekten, gün geçtikçe tarzın, cümle yapın daha bi oturuyo, eh naçizane eleştirilerimiz işe yarıyor demekki :) tekrarlar, şarkı sözleri hep yerli yerinde, insan "işte bu!" deyiveriyor. ancak hala isim bulma konusunda çalışman lazım, türkçe yazılmış bi hikayeye türk isimler bulman daha hoş olur, yoksa çeviri okuyormuşum gibi geliyo bana.[signature][hline]abandon your life for three months..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...