irin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kapuera yapan arkadaslar var mı?varsa kursa ne zaman basladıkları,nerde oldugu falan yazabilirler mi.baslamak istiyorum.ama antalya da hic bir yerde bulamadım..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
irin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 biz turkuz tukce konusuyoruz.turkceye cevrilmiş halide bu .bknz TDK sozluk[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Capoeira dır o turkçeyle alakası sen matrix e matris mi diyorsun ?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 insan matrix online moderatörü olunca kaptırıyo bakma sen ona :P[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes [Bu mesaj KahnX tarafından 29 Temmuz 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sports center'larda falan vardır istanbul'da mesela ayrı bir kurs olarak bilmiyorum ama maya / corners gibi çok üst tabakaya hizmet eden spor salonlarında var[signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 istanbul da Uskudar'da Şişli de we ozellıkle Kaşgar spor Klübünde Capoera mevcut[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Boksa gidicem ben beton gibi yumruk atıcaz boks gibisi varmı...[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lanet olsun ya.yok işte antalya da neyse.saolun[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 istanbul'da pek çok yerde var benim en sevdiğim sporlardan biri, merak sardım vaktinde, bi kaç haraket bilirim, bilen varsa show yaparız =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar