Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Soul Sacrifice grubunun ilk albümü olan Stranded Hate piyasaya çıktı. Çok sevdiğim bir grup olan Soul Sacrifice'ın albümünü Hammer Müzikten satın aldım. Ve gerçekten çok beğendim. Grup melodik death icra ediyor, Özgür Özkan, Maksim, Feyzi Ocak ve Onur Akça'dan oluşuyor. Grubun kuruluş tarihi 1997. Albümde Özgür 5 telli bas gitar çalıyor ve vokalleri yapıyor. Maksim tüm şarkılardaki ritim gitarlardan sorumlu ve ilk şarkıda ki soloyu da kendisi atmış. Feyzi Ocak ritim ve solo gitarlarda Onur Akçan ise bateride hünerlerini konuşturuyor. Albümde bir çok misafir müzisyen var. Bunlar:Demir Demirkan (2. şarkıdaki soloyu atıyor), Cengiz Köroğlu (6. şarkıdaki soloyu atıyor), Serhan Diren (3,4,5,6 ve 7. parçalarda gruba keyboardu ve piyanasoyla eşlik ediyor), Utku Okutan (1. şarkının örnek düzenlemesini üstlenmiş), Can Gülbal (Gruba 2,3,4,5,6,8 ve 9. parçalarda neyiyle eşlik ediyor), Murat Eken (2. parçada bağlamayla eşlik ediyor), Hasan Umut Önder (Grup için bendir darbuka ve def çalıyor. Ayrıca 1,3,4 ve 6. şarkıların örnek düzenlemerinde görev alıyor.) Son olarak şunu belirtmek istiyorum, albümde "Çocuk Bahçesi" adında Türkçe bir şarkı var ve benim çok hoşuma gitti. Umarım sizde beğenirsiniz. Albümü edinin, edindirin. Pişman olmazssınız. SOUL SACRIFICE [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 04 Ağustos 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 2-3 senedir konserlere çıkan başarılı bir grup, inşallah bir albüm çıkardıktan sonra ortadan kaybolan gruplardan olmazlar.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadas cdlerini dinletmişti gerçekten güzel bir grup yakın zamanda cdlerini alıcam türk grupların gelişmesine destek olmak hepimizin görevi.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fiyat ne kadardı? Yarın kadıköyde işim var alabilirim belki.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Solonor, 04 Ağustos 2005 02:51 tarihinde demiş ki: Fiyat ne kadardı? Yarın kadıköyde işim var alabilirim belki. 10 milyondur en fazla akmarda bulursun.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben Hammer Müzik'in sürekli müşterisi olduğum için bana biraz indirimli verdiler ama nakit alırsanız 9ytl den bırakıyorlar. Lütfen orjinal albüm alalım, aldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yarın kadıya gidip alayım ben de,crossfire iyiymiş onu alacaktım.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Crossfire Ankara'nın Türk müzik piyasasına kazandırdığı çok keyifli bir speed thrash grubu. Almayı düşünüyordum ama ne yazık ki Hammer Müzik'te yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu arada Ankara'dan Karakedi'de tavsiye edeceğim gruplar arasındadır. Karakedi ve Crossfire albüm incelemelerinide yakında yazarım sizler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Harika bir grup, Rock Republic'te ilk defa izleme firsati gördügüm ve bence Alev, Sick of It All gibi festival türüyle alakasiz headlinerlar yerine 10 defa headliner olabilecek, begendigim 2 amatör gruptan bir tanesi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla festivalde Affliction, Sick of It All, False In Truth, Lil gruplarını kaçırdım, kaçırdığıma en üzüldüğüm Sick of It All'du. Hele seyirciyi ikiye ayırıp şarkı başlayınca birbirinizin üzerine koşun demişler, çok manyak bir pogo olmuş, yani festivale uymayan vs gibi laf etmeyelim lütfen :) ama In Flames imza sırasında kaçtı, pişman değilim, yine olsa yine imzayı Sick of It All'a tercih ederim. hehe[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o kapışmada sağ taraf in flames sol taraf slayer tayfası olsun dedi adam resmen katliam olucak dedim slayer ezer zannediyodum ama eşitti sayı nerdeyse(ben tırstım girmedim eheh)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 RTN de caliban da yapmıştı aynı şeyi,eskidi artık o pogo peh peh:p[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: December_Flower, 04 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: o kapışmada sağ taraf in flames sol taraf slayer tayfası olsun dedi adam resmen katliam olucak dedim slayer ezer zannediyodum ama eşitti sayı nerdeyse(ben tırstım girmedim eheh) insan imza alır lan nebicim flamersın oturmus profiterol izlemis cık cık[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eheh the jester race cd mi imzalattım ya işte kim deedi imza almadığımı,kaçırırmıyım imzayı naaptın.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 albümü aldım dinledim ve genel olarak güzel buldum,özellikle august ve once more,yalnız bazı şarkıları dinlerken sanki gardenian dinliyormuş gibi bi hisse kapıldım[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dinledim gayet hoş. ama 2-3 kere daha dinlemem lazım adam gibi yorum yapmak için. ama her şekilde tavsiye ederim.[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar