MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Evet Hürriyet gazetesini açtım ikinci sayfada kocamn bir ilan var ve şöyle yazıyor New York'ta Bir Morning Bu Akşam Saat 21:30'da Türkiyenin TV kanallarında Aynı Anda! 3,5 Dakikalık Bu nefis Komedi Damağınızda Yepyeni bir tat bırakacak! Atv*Cnbc-e*Cnn Türk*Kanald* vs vs vs var bisürü kanal yazmayım şimdi (: neyse acaba ne bu (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bakalım neymiş , 21:30 a yaklaşıyo saat[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ben Milliyet'in ekine baktım, televizyon programına yok öyle birşey ?[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 akşam gastesinin en arkasında falanda yazıodu kocaman[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bence ülkerin çıkaracağı yeni kolanın reklamı olabilir. *! Geleceği görür*[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ahahhaah bune bole[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 aahhaa cok komik konusuolar ya[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ahah süper ya (: ColaTurka[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Deep-Night, 05 July 2003 21:45 tarihinde demiş ki: Bence ülkerin çıkaracağı yeni kolanın reklamı olabilir. *! Geleceği görür*[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! çabuk 6 rakam sölüosun[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 içen Türk leşiyor gibimsi bişey abi süper ya (: ehuhe Patates, soğan (: haha ay sonunda bide bıyık oluyo ya hhau[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Süpermiş ya,hayvanlar Chevy Chase'i oynatmış reklam filminde ve müthiş olmuş...sonunda bıyığa koptum...:)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mükemmel yapmışlar nerden bildim ama ya :))[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu ColaTurka yurt dışı içnin birşeyse süper yani sadece türkiyede kalıcaksa ehue ne iblim mavijeans gibi olsun (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 "say hello to yenge", "potatoooo, onionnnn" ve "how is çoluk çocuk?" replikleriyle içimi gıdıklayan, coca cola şişelerini çöpe atma isteği veren inanılmaz güzel reklam...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Harika bir reklam olmuş ya (: Birdaha izlemek isterim abi ama verirlermiki[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu hafta sürekli verirler muhtemelen. Ama bu akşam bi daha vermezler herhalde.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Aliba, 05 July 2003 22:27 tarihinde demiş ki: "say hello to yenge", "potatoooo, onionnnn" ve "how is çoluk çocuk?" replikleriyle içimi gıdıklayan, coca cola şişelerini çöpe atma isteği veren inanılmaz güzel reklam...[hline]...bir Aliba hayranı... üstad kendine gel forumdasın sözlük değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 aha pardon :) iki saattir sözlük okuyorum o yüzden oldu sanırım[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Şu topici Network'te bir Monitoring olarak okuyan tek gerizekalı benim sanırım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 gazete reklamlarını falan görmemiştim ama şans eseri uzun versiyonuna rastladım açıkçası ilk başta gülemedim çünkü üzerimde böyle bir şey seyretmekten kaynaklanan bir şok vardı sonradan (reklam bitti tabi bu sırada) az bir şey güldüm ama hala bu fikri nereden aldıklarını düşlünü-yorum reklamı fazla beğenmedim ama bu konsepti bulan kişiyi de tebrik etmek lazım[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 güzel reklam ehah o aktörün adı neydi ben onu unuttum işte adamın ifadeleri müthiş ehaha :) sonra o türk bayraıyla türkiye diye baıran zencilere hastayım abi new yorkta ii çekmişler walla baya bi para wermişler reklama fikir de güzel. e helal. içmem o ayrı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 disappear, yanlış anlaşılşmanın kurbanı olarak gereksiz yere şiddet kusmuşsun ortaya akıllarına nerden geldiğini ima etmeye çalışıyordum kusmuklara ne olacağını düşünüyorum şu anda[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar