knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yav artık orijinal win xp istiyor sanırım. doğrulama falan fistan bişeyler indirdi. sonra dedi kusura bakma olmaz. winupdate kopya için sona mı erdi?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Cdkeyin korsan cdkeydir. Fckq muydu ne öyle bişiyle başlayan cdkey korsanlar arasında.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sona ermedi. Sadece salak bir koruma koymuşlar. Aşmak ise çok kolay. Tools kısmına gir. Oradan manage add ons kısmına. Show kısmından add ons that have been used by ie seçiyorsun. Listeden windows geniune advantage i disable yapıyorsun. Sonrada windows update yapıyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ayrıca auto upgrade hala düzgün çalışıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 küçük windows updateler için cd key gerekmiyor, service pack ler için gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Artık corporate edition harici olan windows xpler cd key koruması altında yani orjinal cd key olmadan update çekemezsiniz. Tabi yukarıda söylediğim şekilde çekiliyor. Bende dün format atıp temiz xp yükledikten sonra fark ettim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saol ya. nası farkettin onu anlamadım =) nası birden farkedebildin =p[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya sp2 yüklü değil bu pc'de. tools'daki dediğin yer yok?[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Dostum zaten sp2 olmadan kullanmak pek güvenli değil. Bu dediğim olay sanırım sadece sp2 yüklü makinalarda oluyor. Entegre sp2li bir windows xp sürümü bulmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iyi olmus kahrolsun 5 mılyona xp cd sı alanlar :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 coolshadow ;tools kısmı nerde?benim gibi kıt anlayan kediler için detaylı anlatabilirmisin? örn;denetim masası---->tools vs gibi[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Coolshadow değil ama coolshadow da güzelmiş bakk ayrı bi hava vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1 yöntem daha var. custom ve express install sayfasında şunu adrese enter'lıyoruz. javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') sonra normal devam ediyosunuz...[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar