Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ölemezzzzzzz[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burç pasajı(eski şu soldaki işte stada giderken)pasaja giriosun sonra üste çıkıp arka yola gidiyosun orda otopark var ordan biraz yürüosun aaa oda ne bi bakmışsın 60's Rock cafe var hemen yanındada Keyf cafe....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 olmazmı oynayan.mıllet yazın saat kac gıbı gelıyor unutum ama kesın bırılerı olur orda.hatta orda oldugun anda oynayan belkı yoktur ama kafede magic oynayan vardır kesın.sen bı sor kımseyı bulamazsan gıdınce genede(hadı yuzumu kara cıkarmayın:)).sen gel.hatta sadece cumartesı dııl daha sık gel.bu cumartesı orada olmasamda pazartesı yada salı gunu orda olurum(olay bıtıyor yaz okulum yuppi).gorusmek uzre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ee buldun dımı oynayan kısıleri.insallah bos yere gelmısındır.en kısa zamanda gene beklerız:)(dukkan sahıbı gıbı konustum valla:) tüh ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya millet nerdeydiniz ya? cumartesi işim vardı gelemedim. Pazar uğradım kimsecikler yok. Dayı "onlar uyuyordur, 3'ten sonra gelirler" dedi. 3'ten sonra baktım yine kimse yok. (Var da adamlar tavla oynuyordu, kimse yanında deck getirmemiş)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wustenfuchs, Edgewalker, Ne oldu şimdi son durum nedir? Kartlar geldi mi? Turnuva olacak mı? Bak İstanbul'daki olay, kart gelmediği için iptal olmuş. İşi gücü bırakıp gelmek için hafta başından beri her türlü duygusal ve parasal konuları halletmeye çalışıyorum... sonra geçen pazarki gibi sap sap gidip orda tavla oynayanları seyrettirmeyin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya kimse de söylemiyor, konuyu yanlış başlığa post etmişiz... neyse 9th edition turnuva başlığına aitti son mesajım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bursada tarihe geçen olaylardan birisi Mehmet ile İnanç magic in Bursadaki ustalarından oynamaya veda ettikleri zaman kafeye gelip kendilerindeki kartları "koleksiyon yapmak yerine" gelecek vaateden!! magic severlere vermeleri Bursa magic tarihi için önemli bir andır... benim payıma düşen mavi kartlar da çok sağlam... .) [Bu mesaj pretoryus tarafından 18 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolverine666 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet bütün kartlarını dağıttılar. banada biraz siyah kart düştü ama onların arasından iki kartı okana vermem gerekti. ve oyun sonunda 13 tane land'ım graveyard'ta idi!!! KAHROLSUN TAHTA KILIÇLAR VE TAINTED AETHER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm alıp kaçsaydın keşke...[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar