Quarthon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kuruldugundan beri :P[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yapma yaw.crematory kurulduundan beri gothic yane.alalla bizim doom anlayısımız deisik o zaman :)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 crematory ezelden beri gothic sen karistirmissin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ahahah yapma yaw ben aslında bm sanıodum onu biliomusun:P[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 gothic metal konusunda inanılmaz derecede sıkıntı çeken beni yaptığı açıklamalarla iyice tatmin eden emaleth e teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten çok işime yaradı hatta hazmetemk için bilgisayarıma kaydetmeyi düşünüyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar