RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bleeding .. Herencim .. Doğum günün kutlu olsun kardeşim .. Nice senelere ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben girdimde noldu heh:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyi ki doğmuşun ama bu heyecanlar boşuna ben de girdim bi halt olduğu yok.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o numaralari bi 10 sene sonra okumaya basliyorsun..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bi kaç şey dışında herşey gene aynı olucak.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 walla yeni yaşın hayırlı olsun.. benimde yarın tam 6 ayım kalıyo 18 e..:D hayatında ne değişti... - hiç bişey..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @bleeding: sahte kımlıgı nerden buldun? cok cok lazımda![signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İykidoğdun HEREEEEN[signature][hline]These open doors...
Öne çıkan mesajlar