Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç diyaloglar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun bazı ikili ve de çoklu diyaloglara kulak misafiri oldum ve sizinle payşaşayım dedim
ilk diyalog:
yurda doğru yururken yaya yolunun ustunde bi vidanjor vardı işte malum pislik temizliyo adamlar.ekip mola vermiş köşedeki bankta oturuyorlar bende yanlarından geçiyordum o sırada ve sarf ettikleri sozcukleri size aynen aktarıyorum "bak 1000 megabayt 1 cigabayt ediyo" diğeri lafa karısıyo ve "hayır lan 1024 megabıyt ediyo 1 cigabaytı" diyor.baya şaşırdım nerden bildiklerine falan derken kutuphaneye dvd bırakmak için aşağı doğru yol alamaya basladım,elimde the shining dvd gidiyorum.yemekhanenin onunden geçtim ve kasadaki adam yanındaki kadına "baksana sen the shining i izlemişmiydin hani stanley kubrickdiye unlu bir yonetmen var onun filmi" dedi.ben baya bi havalara girdim vay moderniteye baş koymuşuz diye.2 dakka geçmeden ,belediye gorevlileri gelmişti okula f1 için,merdivende oturuyorlar.onumden bir kız yuruyodu etek giymiş falan herneyse adamlar gorduler,içlerinden biri "işte bunu bol bol s..mek lazım" dedi ve ayaklarımın yere basmasını, hala turkiyede yasıyo olduğumu hatırlamamı sağladı.
sanırım bugun duyduğum ilk iki diyalog dumurdan baska bişey değildi.kasarmsınız okumaya bilmemde ilginç geldiği için paylastım sizinle[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
baya bi uykuluyum yannıs seyler yazmıs olabilirm kusura bakmayın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
az once yemekten dondum ve gene baktım vidanjörcuye(niye hala işleri bitmedi bunların anlamadım ama),biri gazete diğeride orta kalınlıkta bi kitap okuyodu ortaları geçmiş sonlara yaklasmıs.inanamadım ya çok takdir ediyorum adamı.keşke butun belediye işçileri onun gibi olsa.hatta daha iyi durumda bulunmasında rağmen(iş açısından) onu ornek alması gereken milyon tane insan var.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...