Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rouge Enchanting yanina ne almali??

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Benim lvl 32 rouge var...n basta asıl 2 pro için Enchanting ve Skinning seçmiştim (Enchaneting yaninda bi the gathering skill olsunda ondan çıkardıklarımı satayim die). Fakat skinning çok sıkıcı ve geliştirmesi zor olmaya başladı...zaten skin ettiklerimi de birşeye döndüremiyordum...

Neyse skinning 115 iken birakip yerine engineering aldim ki o da şu an 29 mu ne...sadece emin olmak istedim bir rouge enchanting yanina ne alabilir die.

Tabii biraz pahalıya patlıycak engineering için mat fln alma ama eylenceli gibi gözüküo...herkes tailoring veya gathering al fln dedi ama ben dinlemedim..sizce iyi mi yaptım???

hala çok geç deil deiştirmek için...[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Simdş ben hala kararsizim...

Simdi Bs veya başka bir gathering prosunu seçersem topladığım matleri birşeye çevirmeden satmam gerekicek...

Ben onun yerine kullanabileceğim prolar istiorum...Her ne kadar biraz para baymam gerekcek olsa da...

Tailoring the biras sikici geldi gibi...Alchemy the kesinlikle Herbalism gerektirior sanirim yani öbür türlü mat bulmak zor gibi.

Herhalde ben engineering ve enchanting le takılıcam... Parayı da bir yerden buluruz artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...