Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Benim lvl 32 rouge var...n basta asıl 2 pro için Enchanting ve Skinning seçmiştim (Enchaneting yaninda bi the gathering skill olsunda ondan çıkardıklarımı satayim die). Fakat skinning çok sıkıcı ve geliştirmesi zor olmaya başladı...zaten skin ettiklerimi de birşeye döndüremiyordum... Neyse skinning 115 iken birakip yerine engineering aldim ki o da şu an 29 mu ne...sadece emin olmak istedim bir rouge enchanting yanina ne alabilir die. Tabii biraz pahalıya patlıycak engineering için mat fln alma ama eylenceli gibi gözüküo...herkes tailoring veya gathering al fln dedi ama ben dinlemedim..sizce iyi mi yaptım??? hala çok geç deil deiştirmek için...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 40 da engi mining i silip herb enche dönmüştüm geç değil dönebilirsin. Fadeleaf sux..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi madem enchanting aldin, enchanting icin ilk baslarda cok para gerek eger kasmak istiyorsan bol bol ahtan unique item alacaksin, enchanting in yanina mining al ondan para gelsin sana, mining seni zengin yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tailoring al yaptığın itemleri disenchant edip çıkan malzemeleri kullanmak en iyisi[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evt ama sirf tailoring len de olmuyor paso ayni itemi yapiyorsun ayni reagent cikiyor icinden genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Rouge değil Rogue[signature][hline]G3NK ftw.[Bu mesaj Lyrent tarafından 17 Ağustos 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Pantalone, 17 Ağustos 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Evt ama sirf tailoring len de olmuyor paso ayni itemi yapiyorsun ayni reagent cikiyor icinden genellikle gayet güzel olur dust ve essenceleri rahatlıkta çıkartabiliyosun yaptıklarından bazen shard bile çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Simdş ben hala kararsizim... Simdi Bs veya başka bir gathering prosunu seçersem topladığım matleri birşeye çevirmeden satmam gerekicek... Ben onun yerine kullanabileceğim prolar istiorum...Her ne kadar biraz para baymam gerekcek olsa da... Tailoring the biras sikici geldi gibi...Alchemy the kesinlikle Herbalism gerektirior sanirim yani öbür türlü mat bulmak zor gibi. Herhalde ben engineering ve enchanting le takılıcam... Parayı da bir yerden buluruz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 leatherwork niye düşünmedin hiç kendi kendini giydirirdin en kötüsü.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Rogue enchanting almamalı:)[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL We do the best... Cause we are the Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar