Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: onlyreal, 18 Ağustos 2005 04:18 tarihinde demiş ki: tekrar ve tekrar soyluyorum icin istediginiz kadar icin. ama evinizde icin. insanlarin oldugu yerlerde degil. YOK ARTIK Bıragh git ya.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 onlyreal hep senin gibi diyenler sonradan müptezel oluyo zaten =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Başlığı baştan sona okudum da onlyreal komikmiş harbi 2. sınıf olmuş herkes vay be...Nedir yani krallık sahibi felan mısınız? Neyse isteyen istediği şeyi yapar sonuç olarak...Millete zarar vermeden...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 O değilde sigara ve alkol kullanmayanların 2. sınıf insan olması çok güzel birşey güzel insanlarım sizi seviyorum[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1. sınıf insanlar Lsd,acit,maria,crack,coke kullanıyorlar sanırım... 2.sınıf insanlar sigara, alkol 3. sınıf insanlarda hiç birini kullanmayanlar. ben 1. ve 2. sınıf arası gidip geliyorum ama allah 3. sınıf etmesin adamı =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tam cumleyi yazmak isterdimde tavana deyiyonuz heralde kullanınca heh[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar