lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şimdi arkadaslr yardım istedim die bu topiğe kimse yazı yazmıcak kimse yardım etmicek biliyorum ama genede sansımı denemek istiyorum.forumda nerdeyse herkes 60+ ben ise daha 52 :(( beni düzgünce kastırabilecek biri varmı ? ama 10dk değil adam gibi şöle 5-6m exp gibi bişi yeter.artık cz de beni jo1nmedeath1 gibi bi adamın öldürmesinden bıktım ... :)) beni 1 haftada 55 yapana eger bireiktirebilirsem 10m para vericem.ama bunu kesin değil biriktirebilirsem vericem.veya arkımdan alıcam :) cvp larınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla priest olmasam ben kastırayım dicem ama benim level kasma konusunda kendime bi hayrım yokki başkasına dokunsun ...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yanıtlaman bile bana yeter çok saol ilgin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aslında benm aklımda olan 2-3 kişi var ama onlar kabul etmezler ... mesela czde görüorm hep bütün adamları yatırıor justgivemurnp bide druenler1 in kastırması çok güzel olurdu ama ... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dediğim gibi oldu ve 1 duyarlı insan haricinde kimse cıkmadı ... teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben yardımcı olurum ama bende level 55 im daha :D istersen arada bir harpylere falan girmene yardımcı olabilirim başka yapabilicegim bişiy yok bende 1 aydır kasmıyorum dün başladım kasmaya 2 haftaya kalmaz bende 60 olurum :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hangi serverdasın orcmusun humanmısın bi söylersen yardımcı olabilirim[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahua çok teşekkürler öle girmede falan prblemim yok ama bnm demek istediğim böle clandaki 2-3 kişiyi caırıp b2 veya b3 te çünkü oralar bos oluor orda aoe harpy golem falan yaptırrısnız die didim :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yardımcı olalım da. 52 lvl adam nasıl kastırılır onu bilmiom[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ogh Abi duyar diyosunda,53 sün yani,nasıl bi duyar olabilirki :D Ben 37 wariorum diezde,istersen yardımcı olurum kendime olduktan sonra :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben diezdeyim :( beramustasın sanırım ben geliyim sen beni kastır :D:D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 buzi diezde orcmusun ?[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya beyler ben yarın başlıcam diez e ( yeni başlamıyom :D dieze başlıyom sadece baya bi bilgim var yane ) diezde noobz clanı varmıs el moradmıs (arks ın imzasında gördüm :D ) ben yarın başlarsam hemen clana alabilirmisiniz ? ulaşma yolları : PM or [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 n00bs clanı var elmoradda benim yazdıgım n00bz clanı cypherda :) oraya cypher yazmamışım :) benim diezde orc charım var ama keşke elmorad olsaydım elmorad en iisi diezde[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:SuLTaNs_oF_oTToMaN clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben lvl 46 yım ban kim yardımcı olsun[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 diezde el morad olarak blood veya my name is ile karşılaşmak da çok iidir di mi ? :D :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 diezdeyim her savaşta orklar pianayı bası o ben np kasıom sonra czye gidiyom yuri3385 tüm npleri yiyo el moradım 45im pls aranızda en eziq benim heralde paticik.comda[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lupin senden kötüyüm bana kasrlarsa tüm paramı yani 5mili vercem yaw[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lupinle benide kastırın ben 53 um 55 yapana 50 m vericem lupınde 10 m etti 60m guzel para yani 2 saatınız alıcak beramustasındın dimi lupin yardım edicek arkadasları beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 58 yaparım diyen olursa wizzart +8 i cebinde bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 diezde lvl 42 yım lvl 55 yapana complete rob veririm olurmu :) 60 yapana yanında bıde viper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lvlim 51. bana lvl kastırıpda lvl imi 57 yapan arkadaşa lvl 51 bi char verecem(rogue).ister archer ister assasain. onuda siz seçin. serverim beramus. yardımlarınızı bekliyorum. HÜRMETLER...[signature][hline]NicK:SicKnEss(mage) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK: ;;puffer;;(healer) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: delihan, 17 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: diezde lvl 42 yım lvl 55 yapana complete rob veririm olurmu :) 60 yapana yanında bıde viper :) eger karus isen beni bul ben sana yardımcı olurum oyunda bana pm atarsın Diablo_Angel bütün gün oyundayım[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:SuLTaNs_oF_oTToMaN clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eeee teklifime cevap veren yok mu? beni 57 yapın size lvl 51 bi rogue vereyim. isterseniz assassain isterseniz archer... yardımlarınızı bekliyorum... HÜRMETLER...[signature][hline]NicK:SicKnEss(mage) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK: ;;puffer;;(healer) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar