Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Release'den sonraki 4. karakterimi kasmak tahminen oyundan sogutacak beni ondan vazgecmis gibiyim bu olaydan. Ama RP PvP tam benim istedigim sey iste, bilmiyorum ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 penth bence pvp-rp dede kasmalısın.pvp serverlarındakı ınsanların rıyakar tavırlarından bıkmısa benzıyorsun banada yardım edersın :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bende pvp rp gelince oraya geçicem tam istediğim gibi bir ortam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar