Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu sistem için en uygun anakart hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amd 2200+
2 x 256 ddram
40gb hdd

ayrıca ekran kartı olarak 128mb geforce4mx almayı planlıyorum
starwars galaxies oynayabiirmiyim böyle bi sistemle yoksa ekran kartını farklı bişeymi alayım?(100 dolar civarı bişey olmalı ama)

birde anakartı iyi seçmezsem paso sorun çıkar diye duydum bu amd sistemlerde.ne önerirsiniz? (Asus A7V333 odeli nasıl.60 dolara satıyor biri 2. el garantisi falanda duruyormuş)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 09 July 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aopen ak778xn 75 yeşil + kdv

400 hz pc3200 ddr ram lari var
overheat protection özelliği var (90 c yi geçerse cpu direk gücü kesio)
8x agp lan + 5.1 3D güsel bi ses kartı var
kullanıyorum gayet memnunun en güsel özelliği 10 tane usb ve exp pcı desketleyebilmesi + overlock işi vs çok kolay[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
CPU xp alıcagına göre soğutma sistemini çok iyi ve biraz paraya kıyıp almanı öneririm çünkü ciddi ısınıyor. Volcan veya vullcan diye bir model var ve kullananlar bayaa memnun ve hepsiburada ve baskuda da satılıyor. Amma çok "ve" kullandım.
ben arkadan birkaç slot açtım ve birde ek fanı ön tarafa takarak yeni fan almama gerek kalmadan 55derecede sabitledim ısıyı.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli............Mp3 List

Mesaj tarihi:
arkada kart slotları varya orayı açtım daha çok hava girsin diye :)
birede öenmli olan aldığın boardın ileriki upgradeleri xp3000+ falan desteklemesi. benimki 2200+destekliyordu en yuksek ama yeni yazılımını yukledim artık daha yuksekleri destekliyor. kına da sürecem yakında acaip olucak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli............Mp3 List

Mesaj tarihi:
"birede öenmli olan aldığın boardın ileriki upgradeleri xp3000+ falan desteklemesi. "
buraya takıldım şimdi
a7v333 lerde nereye kadar desteklendiği yazmıyor[hline]
Mesaj tarihi:
abit n7f-s 200 mhz fsb, athlon 3200 ve daa ustu barton 3500 ve daha ustu, pc 3200 yani 200 ddrsdram [400mhz efektif] de destekliyor

nvidia nin sadece 3 anakarta verigi soundstorm ses karti sertifikali mcp-t audio processing unit li, spdif optical digital out lu, 5.1 destekliyor yetmezmi[hline]
Mesaj tarihi:
said:
senko, 09 July 2003 18:16 tarihinde demiş ki:
Aopen ak778xn 75 yeşil + kdv

400 hz pc3200 ddr ram lari var
overheat protection özelliği var (90 c yi geçerse cpu direk gücü kesio)
8x agp lan + 5.1 3D güsel bi ses kartı var
kullanıyorum gayet memnunun en güsel özelliği 10 tane usb ve exp pcı desketleyebilmesi + overlock işi vs çok kolay[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

overheat protection her anakartta vardir sadece 90 degil ayarlarsan kac derecede kesmesini istedigini, abit agp 8x desteklemesine ragmen ben 4x de kullaniyorum performansa 8x in artisi olmadii gibi bende fps yi dusurdu[hline]
Mesaj tarihi:
şu çift veriyolu hedesinden varmı abitte?
hani tek bi 512 ram takmak yerine 2x256 takıyosun performans artıyor falan
ayrıca kaç tane ram socket var?
[hline]

[Bu mesaj EagleEye tarafından 09 July 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konuyla alakasız olacak ama aopen anakartlardaki bir özellikle işletim sistemi açık olmadan müzik cdsi dinlenebiliniyormuş.var mı böyle bir özellik?varsa sadece muzik cdlerimi çalışıyor yoksa mp3 cdleride çalışıyor mu?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
bilg açılırken f5 e ne baion jukebox programı çıkıo ondan dinlion işte ama niçin yapılmış hala anlayamadım yanii

bu arada tabiiki müzik dinlerkende tüm fanlar çalışıo[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi

• Yeni Oluştur...