Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam aşmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi onu takip eden sayfalar feci komedi ya[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 17 Ağustos 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
vardı açılmıştı valla

ben açmıştım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
oh my god[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...

[Bu mesaj Rush tarafından 17 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rush tarafından 17 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vardı,Açılmıştı,+ Görsel Sanatlar :-P[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
Böyle 20-30 linkin olduğu bi topic vardı 1 saattir arıyorum bulamadım. Bilen varsa lütfen yazabilir mi ?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Tama açılmıştır dedim zaten. Ama görmeyenler görürse hoşlarına gideceğini düşündüm.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
valla ben encok yorumlarda bittim son sayfaya kadar heyecanla okudum abi yok bole bişi...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
  • Yeni Oluştur...