KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://img30.imageshack.us/img30/492/serefsiz6qs.jpg burda acc simi satıyorum diye ilan bıraktım salagın biri geldi msn den konustu! fiyat sordu ardından bu mailler geldi hala devam ediyo yollamaya bu tip salak mailler bu tip serefsizler kendini fazlamı akıllı sanıyo napıyo anlamıyorum! komedi ya[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Helal olsun üşenmiyor herifler. Kimse bakmıyormu acaba mail adreslerine :P Bu arad Click here yazan yere tıklayınca ne çıkıyor?[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tıkla bak :D bilmem adres var knightempire.gen.ms diye linkin ustune geldiginde o cıkıyo gerisine bakmadım[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 siz oyuna girebiliyomusunuz şu an ? (alakasız oldu ama bunun için konu açmiim dedim) :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Anaa iki kere farkı zamanlarda gitti O_O kusura bakmayın [Bu mesaj VashTheStampede tarafından 18 Ağustos 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar