lupin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beler bu kapı nasıl kapanor ? kimler kapatıor ? nasıl acılıor ? cıldırdım saabahtan beri giremiorm :(( bide ko da artık manner aktifmi oldu eskiden 30dkde 10 tane abyss caıkrdı şimdi 2 tane zor cıkıor :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 EVET cok haklısın:([signature][hline]Beramuslu Orclar Sozum Size; bi gun sizi Treador DİYE biri keserse o ben olcam .Bi daaa bni gorurseniz kacın:) (orclar ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çok haklısın dedigin şey nedir ya? neyse castle siege war , delosta yapıldıgı için delos kapanır. kapılarıda csw yi kazanan kapatabiliyor isterse.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Csw kimin aldıgı öğrenin onlar kapatmıştır gidin dövün :P[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Pluton, 17 Ağustos 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Csw kimin aldıgı öğrenin onlar kapatmıştır gidin dövün :P Csw alan arkadaşı dövmek biraz şey ister :P Çünkü arkadaşın sonuna -lar eklemeyi unutmuşum :P Arkadaşlar :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAYCASUS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 KARDEŞ HAKLISINIZ ABYSS COK ZOR CIKIYOR BULMAK ZOR BİRDE ORDA KARUSLAR AYNI YERDE OLMASI KÇYÜ ABYSS CIKIYOR ORC SALDIRIYOR ABYSS ALAMIYOSUN ÖLÜNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 oyunda şöyle bi bug var ölünce kutuları açıp lootlayabiliosun ama ölüyken partye sahipsen ve çantayı partideki diğer eleman loot larsa sana o item gelmior sadece sen lootlarsa sana gelio . gerçi bayadır bu olay başıma gelmedi eğer bi .ok olmadıysa bi deneyin derim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 veya ölmeyin :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :) orclarmı saldırıyo yoksa humanlar mı bana kalırsa humanlar çok aç gözlü orası sadece bizim olsun diyolar Areste 2-3. katları kapatıyolar 1 katta orclar takılıyoo yetmezmiş gibi humanlar ordfa da rahat bırakmıyor orasını sadece onlarınmış gibi davranıyolar kendisiyle aynı derecede olan adamı küçümsüyolar . Dün clandan bi arkadaşımaa küfür etmişler ana avrat sövmüşler 5-6 kişi sadece bunu öldürmek için party kurmuşlar clandan bize yazdı 6 tane +60 mage gittik heryeri talan ettik bizde onlara göre ezik partysi yaptık ezik nasıl olurmuşş gösterdik ben abssy humanlar yüzünden gitmiyorum biraz düşünceli olmaları gereklii bu oyunu sadece humanlar oynamıyor[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çok haklısın abyss arıyorum adam geliyo vuruyo ben:niye vurdun o:canım sıkıldı ben:canın sıkıldıysa arena diye bişey var orda öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya dün basıma ilginç bi olay geldi beramusta kapi kapalıydı adamın biri geldi kocaman bişiye dönüşmüş rampa gibi tekerli bişi dayandı abyssin duvarina köprü gibi geçtik adamın üstünden diğer tarafa nasıl dönüşmüş öyle bişiye anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o ikinci ve 3üncü katları kapatanlar genelde 30-40 lvl arası kalabalık gurup oluyo. geçerken bi nova at hepsi yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aga lvl 44 ben yarım saatte 6 tane abyes çıkardım[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ama lvel düştüm infernoyla ççıktı[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende dodging kemer var ama solucandan cıkaramıyom bence akrep kesmeyi dene daha iyi itemler ve daha cok abyss cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dodging ? item düşürme ? ne alaka yaf[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dodging kemer noluyo ?[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar