erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arakdaşlar ben bi warrior açtım attack.lvl 30 da sıfırladım defansa verdim.lvl 30da bişey çıktı.onla uzaktan ata ata were wolf falan topluyom lvl 33ler alan atıyo.ii güsel ama iki saat skillin dolma süresini bekliyorum.sizce bunun dolma süresi olmasa daha ii olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 olur.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 oha şu an lvl 30um cypherdayım brethde.daha demin yanımızdan attila geçti kocaman kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eryayyik iyi güzelde biz buna bişiy yapamayıs ki[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben bişi yapmanızı sölemiyorum zaten sadece sizinle paylaşıyorum bide bişi sorcam provoke büyüsüde böle sürelimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet provoke böyle süreli[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hiç olmazsa onla daha kolay toplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sanirim yeni patchlerle provokenin dolma suresi artti eger binding den bahsediyorsan provokenin dolma suresi bindingden baya bi daha uzun... zaten KE geliyo bosverin vokerligi cok kasacak vokerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bırakırsak nası party bulcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya iste onu bende gercekten bilmiom ama sanirim aposlarda is gorur. herkes aoe partyleri ile atlamiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 solo rllz[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ke aposta çok eğlenecez şimdiden görebiliyorum. Birbirine yakın durduğu için dalamadığımız aposlar ks yapan ezikler yatan yatana. Sabır Allah'ım[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tek tek vurarak toplamayı dene. veya taş atarak[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 git hepsine 1 tane vur vur topla en sonda da alan atsınlar ve işleri bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hepsinin dibine girersek ölmemmi peki zaten getirirken bile 2 tane pot kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eline kalkan alırsan bişi olmaz[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 elie kalkan alırsam 83lük silahı kullanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sana heal bonusu olan bir silah ve heal bonuslu kalkan lazım. defansive warrior isen zaten atağa pek önem vermezsin henüz. adı üstünde defans :) said: erayyirik, 17 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki: elie kalkan alırsam 83lük silahı kullanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bişey sölicem param var şu hp yi çoaltan scroollar işe yarıyomu charondaki ve yakma olanağı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Onlrı basabilmen için itemin upgrade item olmasi lazım tutma olasiliği %25 gibi bişiydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tabiki upgrade item zaten 77likyi upgrade edip 84lük yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Silaha basamasamazsın ancak elbiseye basabilirsin hp bonusu sdilaha elemental bonus basarsın.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 voke yaparken silahın atağı önemli değil. health bonus ve defans önemli. diyorsan ki magelerin indiremediklerine ben de dalıyorum: öyle bi durumda çıkar kalkanı al atak silahını dal[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 saolun hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence attack kal ama 45 lvl de defance ye dön provoke cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar