Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

defense

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arakdaşlar ben bi warrior açtım attack.lvl 30 da sıfırladım defansa verdim.lvl 30da bişey çıktı.onla uzaktan ata ata were wolf falan topluyom lvl 33ler alan atıyo.ii güsel ama iki saat skillin dolma süresini bekliyorum.sizce bunun dolma süresi olmasa daha ii olmazmı?
Mesaj tarihi:
sanirim yeni patchlerle provokenin dolma suresi artti eger binding den bahsediyorsan provokenin dolma suresi bindingden baya bi daha uzun... zaten KE geliyo bosverin vokerligi cok kasacak vokerlik
Mesaj tarihi:
Ke aposta çok eğlenecez şimdiden görebiliyorum. Birbirine yakın durduğu için dalamadığımız aposlar ks yapan ezikler yatan yatana. Sabır Allah'ım[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Mesaj tarihi:
sana heal bonusu olan bir silah ve heal bonuslu kalkan lazım. defansive warrior isen zaten atağa pek önem vermezsin henüz. adı üstünde defans :)

said:
erayyirik, 17 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
elie kalkan alırsam 83lük silahı kullanamam
Mesaj tarihi:
voke yaparken silahın atağı önemli değil. health bonus ve defans önemli. diyorsan ki magelerin indiremediklerine ben de dalıyorum: öyle bi durumda çıkar kalkanı al atak silahını dal[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Hala Sorcerer :D
  • Yeni Oluştur...