Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu balık fake en kral jaws.[signature][hline]Msn Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 su ustteki hareketleri falan cekiyolar, iki ileri bi geri ust yumruk tadinda.[signature][hline]TOiO
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 b4b th3 g3nk jaws.[signature][hline]Msn Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://www.darissimo.com/squali/principali/airjaws2.asp
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu videodaki köpekbalığının adını Muhittin koyacak olursak. Cümle şöyle oluyor. Muhittin sen daha yakaladığını öldüremeyen bir beyaz köpekbalığısın. Defol. Seni sevmiyoruz.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hay allaam anlatamioz adama..
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tek beceriksiz kameraman ya adam her haltı çekmiş kızdan başka[signature][hline]can't settle the area
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1994 yılında olmuş olay için birbirinizi kırıyorsunuz ya. hem o kızın yeni bacağıda çıkmıştır 11 senede. yoksa o deniz yıldızlarında mı oluyor du?[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kötü. :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bişey görükmuyo ki adam gibi.. çekememişler...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sen cekebilirmiydin? o yuzen bi tanidigin olsa hatta?
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya o kadın salakmıda öle yüzüyo orda[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: ozkolous, 14 Ağustos 2005 16:51 tarihinde demiş ki: ya o kadın salakmıda öle yüzüyo orda +1[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya sene sonu partisi veriomuş işte bi kolej.. ama soru şu, neden sadece kız yüzüyor? neden olduğu yerde duruyor? köpekbalığı doğru dürüst gözükmüyor.. bi de birden her yer kırmızıya boyanıyor.. Yani ben derim ki bu video %99 fake.. gerçek olma olasılığı var tabi ama, TV nin oynadığı oyunlardan sonra %99 az bile..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 E ordaki kızda salak olmasaymış öyle yerlerde zorlasalar yüzmem.Git plaja gir denize , zorunun mu var giriyon.Girdi gördü olacağı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Girmeyin böyle yerlerde suya yahu ne derdiniz var.Koca koca şeyler var işte girersen ısırır, tadına bakar sonra benim tadıma baktı demeyeceksin.Bakar yani köpekbalığı bu.Soracak hali yok.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: DonCorleone, 14 Ağustos 2005 16:27 tarihinde demiş ki: hay allaam anlatamioz adama.. Arkadaşım bilmiyor köpek balığı işte. Neden savunuyorsun Muhittini ?[signature][hline]g3nk.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu bana pekte büyük beyaz gibi gelmedi küçük beyaz sanki yada biz balıkçıların deyimiyle figoros mostetlos dedigimiz kaplan köpek balıgı sanki.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
redge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 feyk bu feyk:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 neden yüzüyor o kadın da orda o kadar insan yüzmezken.[signature][hline];;suitfly
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 metin, deniz orası. nerde yüzsün kadın.[signature][hline]g3nk.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kadının salaklığı..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kadın napcak kadının salaklığı diyosunuz ya ? köpekbalığını görse geleceğini bilse yüzer mi ? kadın atlamış yüzerken köpekbalıı kapmış hatunu yazık olmuş[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ehem!Yapılan yorumları realiteye bağlıyoruz. Hatta CEVAPLIYORUZ S.O kız orada neden yüzüyor? C:Bunlar bir eğitim gezisindeler. Gemideki işleri bitince suya girip yüzüyorlar. Sen olsan sen de yüzersin =) S.Ee, köpekbalığı olduğunu bilmiyor mu? C:Suya bakınca sen zank diye anlayabiliyor olabilirsin nereden balık çıkacak diye. Onlarda yokmuş böyle bir yetenek =) Olsa kullanırlardı zaten. S.Bak kıllık yapmak istemiyorum ama bu köpek balığı bence büyük beyaz değil. C:Zati o köpek balığı değil, köpekbalığı... Ama büyük beyaz o. S.Şimdi bu büyük beyaz niye kızı lüpletmiyo hani Jaws gibi? C:Büyük beyazlar bizim etimizle ilgilenmiyor pek. Hayvanın eli kolu olmadığı için, tanıma amaçlı gelip ısırıyor. Zaten beslenme amaçlı saldırılarını alttan veya arkadan suyun dibinden gelerek yapar.Yani amaç beslenmek değil S.Sen çok şey biliyon! Dingil! C:Lafını bil kafanı kırarım!! Öküz! Öhöm (seviye kontrol mode on) Bende belgesellerden öğrendim bunları... [/i]S.Abi böyle balık, su falan görünce canım çekti. Şimdi çıkıp rakı balık yapsak diyom. Hem sana dingil dedim istemeden. Özür dileme niyetine ben ısmarlasam[/i] C:Kralsın baba! Hadi gidelim... Soru ile Cevap sonsuza kadar rakı balık yemişler...Alkol komasına girip ölmüşler... Son[signature][hline]MONO(b)LOG
Öne çıkan mesajlar