Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai ve Nuts'n Bolts deckleri


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Bu iki desteyi aldım. Biri kamigawa blockundan diğeri mirrodin sanırım.
Merak ettiğim şey şu: Arkadaşlarımın birinde siyah/kırmızı desteler diğerinde yeşil ve mavi desteler var.
Siyah deste Mindswarm, kırmızı deste bol goblinli birşey, mavi deste Ninjitsu destesi, yeşil deste de (adını hatırlamıyorum) snakelerden oluşan bir deste.

Samurai ve Nuts'n Bolts desteleriyle yukarıda saydığım destelere karşı yaptığım BÜTÜN maçları kazandım. Her üçümüz de acemiyiz ve iyi oynadığımız söylenemez ama toplam 15 ten fazla maçın sonucuna bakınca oyunların yakın bile geçmediğini görüyoruz.

İyi bilen arkadaşlara sorum şu:
Ben tesadüfen gidip en iyi iki desteyi mi almışım, onlar mı en kötü desteleri almışlar, tesadüf mü yoksa o destelerin benim iki desteme karşı bir ezikliği mi var? (taş, kağıt, makas misali)

Ve nasıl desteler oluşturmaları lazım? Biri siyah/kırmızı diğeri mavi/yeşil oynamak istiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla siz desteleri alıp hemen oynamaya başlamışsınız.bu durumda bazı desteler temel strateji olarak üstünlük sağlayabilir ama desteler çoğunlukla kutularından çıktığı gibi oynanmazlar.çünkü kutulardan çıkar kartlar çoğunlukla birden fazla strateji için fikir vermek içindir.her karttan 1-2 tane olur genelde.yani bu stratejilerden biri-birkaçını seçip o kartları çoğaltıp destenizi yaparsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.
renkler çok da önemli değildir.önemli olan kurular doğru stratejidir.[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rat ve Snake desetelerim var, her ikisini de geliştirmeye çalıştım. Oynaması eğlenceli ama turnuvada galibiyet şansları yok. En sevdiğim destem Red direct damage, hızlı... çoook hızlı... her tur 3-5 damage vuruyor... oynaması çok daha eğlenceli :) Tooth&Nail deck'ine karşı bile kazanmıştım...

Neyse Samurai ve Nuts'n Bolts; her ikisini de denemedim Mavi ve/veya Beyaz benim tarzım değil, sabırsız ve aceleciyim... bu iki deck'le iyi oynadığına göre sen bir hayli sabırlı, sakin biri olmalısın... önemli olan da bu, tarzına uygun ve oynarken eğleneceğin, zevk alacağın deckler yap kendine...

iyi oyunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...