BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben bunu nasıl yaparım ben de telsim hat var wapı açtırsam (kontürlü telefonda wap açılırm ı ) msn e nasıl girerim bilgisayardna aktarma ypamıyorum ankaradayıkm telefona nasıl direk indiririm birisi açıklarmı ?[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 telsimde kb başına ödeme yok. önce müşteri hizmetlerini arayıp hattı gprse açtırıyosun. hesabından 750 kontor dusuyolar. sonra 30 gun boyunca istedigin kadar kullanbiliyosun. cok kazık bi sistem. gprs icin kesinlikle trcell oneriyoruz yani :) 60kb 1 kontor.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 turkcellde var nereyei arayıp ne yapmam lazım ? sonra msn i telefonu nerden indiririm yardım pls :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Agile messenger forumtrde arat bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 www.agilemobile.com dan agile messengeri indri. sonra internet 6680 yaz 2222 ye mesaj gonder. gelen ayarları kaydet.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar