BAYCASUS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaş bozz nedir nerde cıkar arkadaşlar sizden yardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 boss unique item kaynağıdır, ezik klanlar kesemez(kukureka hariç :)) moradonda kekuri ring veren dir o. diğerleri czde, eslant bowlda çıkar. samma lesath shaula bikaç örnektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Boss icinden guzel oyuncaklar cıkan kocaman 90 - 120 lvl falan yaratık .. 35 lvl da diil 5x ya da 6x lvl larda dusunmen lazım bunu.Ama illa kescem diosan moradon da Kekurikekukaka cıkar ondan da kekuri cıkar (3 kereden bi kere cık tı :() ondan baska tek basına kesemessin sen once lvl kas sonra boss u dusun . (bu benim icin de gecerli 60 olmam lazım ):([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( Cleaver+6/60 iki tane :D baska da pi poq yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 10 kere kestim kekurikukka mı ne. sadece arrow düştü bi kere :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu ne biçim baslik boss ne nedir yenirmi hesabı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 balon sux[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 boss aslında kucukken sacma sapan bir zincirleme tamlamasının bash harflerinden olusan birseydi sonrasında buyuyup KO ya gectigimizde diger mario vs bolum sonu canawarları yani bosslarının burada oldugunu da ogrendik.Degerli uniq itemlardan dandik rare itemlara kadar item dusurme kapasitesine sahip kesmesi cok kolay olmayan ecish bucush yaratık cinslerinden olusan bir tiplemeler zinciridir bosslar[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar