Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bende 2 yasından berı astigmat var ben de 2 yasından berı gozluk takıyorum.Lens kullanmak çok zor her gece çıkart her sabah tak onla ugras sonra temızleme derdi onu da geç yolda yururken bı pıslık geldi höödööö ugras temızlemek ıcın yanı ugrastırırcı ıs onunla kascana al gozluk ohhh ne rahat ben onedenle lens almadım belkı ılerde alırıım ama ben gozlukle rahatım ayrıca hıc de karızmayı fılan cızmıo nıe cızsın gozluk bazılarına yakısır bazıkarına yakısmaz bana yakısıo cogu kısıyede yakısır vs vs bence lens çok ugrastırır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 upluyorum benimde sorularım var; 1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? , deneyen var mı? , günde 3-4 defa çıkartıp takmak istemiyorum, gözlüğe alışmak zor geldi onuda takmak istemiyorum. 2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu? (göz yaşı uyurken, gündüz vaktine göre daha az üretiyo vucud) 3) biraz astigmat var 1.0 altındaydı 6 ayki ölçüme göre, tek gözde var, diğer gözde tembellik oluşturur mu durum. şimdilik aklıma gelenler bunlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hazır imaj olayına girdim bu konuyada bi el atim. şöyle vampir kıvamı lensler (bkz. marilyn manson kıvamı beyaz ortası noktalı). göze bir zarar verir mi ? gözlerimde hiç bir bozukluk yok imaj için taksam sorun olur mu?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 valla ben 2 yıldır fln kullanıyorum ve ınanılmaz kötü kullanmama ragmen bi kere bi kızarma yapmıştı(2-5 günde geçti) onun haricinde bu msj'ı görmeseydim gözümde lensim oldugunu hatırlamıyacaktım, ayrıca her gün çıakrtmak fln gerekiyor fiyorlar ben sadece deiştirirken çıakrıyorum :P bişi oldugunu gormedım daha 40 yılda bir gözünü fln ovuşturuken düşüyor farkında bile deilsin gözünde oldugundan çok iyi valla tavsiye derim...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: forgiver, 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? , deneyen var mı? , günde 3-4 defa çıkartıp takmak istemiyorum, gözlüğe alışmak zor geldi onuda takmak istemiyorum. 2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu? (göz yaşı uyurken, gündüz vaktine göre daha az üretiyo vucud) 3) biraz astigmat var 1.0 altındaydı 6 ayki ölçüme göre, tek gözde var, diğer gözde tembellik oluşturur mu durum. sayfa başına alıyom, arada kaynamasın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bende alacagim lens ya, calisirken falan terliyorum gozluk kayiyor deli oluyorum. Doktor'dan bilgi alarak bu isi yapicam, fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi, yada markasi falan varmi bunlarin :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: forgiver, 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? Normal lenslerle goggle takmadan mumkun degil, cikip dusuyorlar gozunden. Yuzucu lensleri de var, kocamanlar kolay cikmasinlar diye, ama en kolayi iyi bir goggle takmak. said: 2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu? Goz yapina bagli biraz. Hassas gozlerin varsa belli bir sureden sonra canini acitmaya baslar. Normal bir insana bir zarari olmaz. said: 3) biraz astigmat var 1.0 altındaydı 6 ayki ölçüme göre, tek gözde var, diğer gözde tembellik oluşturur mu durum. Astigmatsiz lensler takildiklarinda dusuk astigmatlari kendigiliginden azaltiyorlar. Astigmatli lensleri hem bulmasi zor, hem de oldukca pahalidir. Goz doktoruna sorman gerekli tabii bunu.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 temizlemeye üşeniyorsanız aylık lens kullanmayın günlük lens alıp, tanesinş 3-4 gün kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sağol bayat.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bir sey daha, goz yasin gozunu beslemiyor ama islak kalmasini sagliyor. Uzun sure taktiginda rahatsizlik duyarsan nemlendirici goz damlalari var lensle kullanim icin, oldukca rahatlik saglarlar.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 baya bilgi vermişler ztn, ama benim yapabileceğim tek tavsiye evin içinde ve gece okurken ya da bilgisayar başındayken ne kdr az takarsan o kdr iyi olur[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 nedense bildiğim tüm göz doktorları gözlük kullanıyor.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ayrıca hiç biri lazer ameliyat olmayı kabul etmiyor XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende komple siyah lens arıyodum da bulamadım. varmı gören bilen[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: bayat, 04 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? Normal lenslerle goggle takmadan mumkun degil, cikip dusuyorlar gozunden. Yuzucu lensleri de var, kocamanlar kolay cikmasinlar diye, ama en kolayi iyi bir goggle takmak. yeterince üşengeçsen veya goggle kompleksin varsa lensle denizde yüzebiliosun. gözünü fazla açma suyun içinde yeter (ki denizde normalde sürekli açtığını sanmıyorum) havuzda daha zor.sanki.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şimdiii yazılanları okumadım ama geçen haftaya kdr kullanıodum ve yaşım 15 :) Ya bence 0.75 için lens değer mi bilmiorum ama lensi başlarda takmak çok zor onu söyliim,bi de lens sağlığına çok özen göstermelisin bnm gözümü acıtmaya başladı hemen çıkardım.Bide lens için tırnaklarının kısa olması lasım yoksa bnm gibi lensini yırtarsın bosa gide ro kdr para :(((( uhuhuh lensim yırtıldı yaa allah kahretsin diye bnm gibi haykırmaaak istersin...Lens önemli bişey doktora danışmadan asla alma derim.Ama çok ii valla gözlüğe bin basar..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hicbir zarari yok lens kullanmanin sadece biraz titizlik temizlik gerektiriyor[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: Benim gözlerim inanılmaz derecede bozuk, ama hala ne gözlük ne lens takıyorum ehurf. sapıkmısın :-?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 /// fazla mesaj yanlıslıkla telefon gibi çalma be netten dusup duruyorum [Bu mesaj Korax tarafından 04 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: bayat, 04 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? Normal lenslerle goggle takmadan mumkun degil, cikip dusuyorlar gozunden. Yuzucu lensleri de var, kocamanlar kolay cikmasinlar diye, ama en kolayi iyi bir goggle takmak. ehehe yalan söylenmişsin çıkmıyolar; hatta denizde gözümü açıp yüzüyom, daha iyi bile görüyom :) gerçi denizde takabilmek değilde; denizden çıktığında gözlük takıp ultra abazan taş hatun avcısı gibi görünmeden etrafı seyretmek mühim olan şey, yoksa yemişimö denizde yüzerken lens takmayı :) yanlız güneşlenirken feci kuruyor, kafayı suya sokunca düzeliyor gerçi not: az tuzlu denizde denenmiştir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 az tuzluda olsa göze lense zararlımıdır temizlemek gerekir mi çıkınca?Gözümüz yanmasında(bende lens almayı düşünüyorumda)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 düşüyorlar. ben havuzda düşürdüm. ertesi gün markete giderken çocuğun tekini eziyordum o yüzden.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Düşmüyorlar, ne tuzlu suda ne de normal havuz suyunda. Tabii gözün yapısıyla da alakalı birşeyler var sanırım. Benim hiç düşmedi, herkesin "kesin düşer" dediği bazı olaylar başımdan geçmesine rağmen.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 19:40 tarihinde demiş ki: ertesi gün markete giderken çocuğun tekini eziyordum o yüzden. Valla gözleri açarsan düşüyor. Sonra çoluk çocuk eziyorsun falan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 denizde açmadım ama havuda açtım düşmedi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar