Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens hakkında bilginiz varsa aydınlatırmısınız ?

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

bende 2 yasından berı astigmat var ben de 2 yasından berı gozluk takıyorum.Lens kullanmak çok zor her gece çıkart her sabah tak onla ugras sonra temızleme derdi onu da geç yolda yururken bı pıslık geldi höödööö ugras temızlemek ıcın yanı ugrastırırcı ıs onunla kascana al gozluk ohhh ne rahat ben onedenle lens almadım belkı ılerde alırıım ama ben gozlukle rahatım ayrıca hıc de karızmayı fılan cızmıo nıe cızsın gozluk bazılarına yakısır bazıkarına yakısmaz bana yakısıo cogu kısıyede yakısır vs vs bence lens çok ugrastırır...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
upluyorum benimde sorularım var;

1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? , deneyen var mı? , günde 3-4 defa çıkartıp takmak istemiyorum, gözlüğe alışmak zor geldi onuda takmak istemiyorum.

2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu? (göz yaşı uyurken, gündüz vaktine göre daha az üretiyo vucud)

3) biraz astigmat var 1.0 altındaydı 6 ayki ölçüme göre, tek gözde var, diğer gözde tembellik oluşturur mu durum.

şimdilik aklıma gelenler bunlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 2 yıldır fln kullanıyorum ve ınanılmaz kötü kullanmama ragmen bi kere bi kızarma yapmıştı(2-5 günde geçti)
onun haricinde bu msj'ı görmeseydim gözümde lensim oldugunu hatırlamıyacaktım,
ayrıca her gün çıakrtmak fln gerekiyor fiyorlar ben sadece deiştirirken çıakrıyorum :P
bişi oldugunu gormedım daha 40 yılda bir gözünü fln ovuşturuken düşüyor farkında bile deilsin gözünde oldugundan çok iyi valla tavsiye derim...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki:

1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ? , deneyen var mı? , günde 3-4 defa çıkartıp takmak istemiyorum, gözlüğe alışmak zor geldi onuda takmak istemiyorum.

2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu? (göz yaşı uyurken, gündüz vaktine göre daha az üretiyo vucud)

3) biraz astigmat var 1.0 altındaydı 6 ayki ölçüme göre, tek gözde var, diğer gözde tembellik oluşturur mu durum.

sayfa başına alıyom, arada kaynamasın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1) şimdi bu lenslerle denizde yüzmek, havuza dalmak mümkün mü ?

Normal lenslerle goggle takmadan mumkun degil, cikip dusuyorlar gozunden. Yuzucu lensleri de var, kocamanlar kolay cikmasinlar diye, ama en kolayi iyi bir goggle takmak.

said:

2) göz yaşı, gözü besliyor vs. diye duymuştum, 12+ saat lens takıp gece uyurken çıkartılırsa zararı olur mu?

Goz yapina bagli biraz. Hassas gozlerin varsa belli bir sureden sonra canini acitmaya baslar. Normal bir insana bir zarari olmaz.

said:

Astigmatsiz lensler takildiklarinda dusuk astigmatlari kendigiliginden azaltiyorlar. Astigmatli lensleri hem bulmasi zor, hem de oldukca pahalidir. Goz doktoruna sorman gerekli tabii bunu.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Sosyal ağlarda paylaş

bende komple siyah lens arıyodum da bulamadım. varmı gören bilen[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 04 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:

Normal lenslerle goggle takmadan mumkun degil, cikip dusuyorlar gozunden. Yuzucu lensleri de var, kocamanlar kolay cikmasinlar diye, ama en kolayi iyi bir goggle takmak.

yeterince üşengeçsen veya goggle kompleksin varsa lensle denizde yüzebiliosun. gözünü fazla açma suyun içinde yeter (ki denizde normalde sürekli açtığını sanmıyorum)
havuzda daha zor.sanki.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiii yazılanları okumadım ama geçen haftaya kdr kullanıodum ve yaşım 15 :)
Ya bence 0.75 için lens değer mi bilmiorum ama lensi başlarda takmak çok zor onu söyliim,bi de lens sağlığına çok özen göstermelisin bnm gözümü acıtmaya başladı hemen çıkardım.Bide lens için tırnaklarının kısa olması lasım yoksa bnm gibi lensini yırtarsın bosa gide ro kdr para :(((( uhuhuh lensim yırtıldı yaa allah kahretsin diye bnm gibi haykırmaaak istersin...Lens önemli bişey doktora danışmadan asla alma derim.Ama çok ii valla gözlüğe bin basar..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
Benim gözlerim inanılmaz derecede bozuk, ama hala ne gözlük ne lens takıyorum ehurf.

sapıkmısın :-?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
bayat, 04 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:

ehehe yalan söylenmişsin çıkmıyolar; hatta denizde gözümü açıp yüzüyom, daha iyi bile görüyom :)

gerçi denizde takabilmek değilde; denizden çıktığında gözlük takıp ultra abazan taş hatun avcısı gibi görünmeden etrafı seyretmek mühim olan şey, yoksa yemişimö denizde yüzerken lens takmayı :)

yanlız güneşlenirken feci kuruyor, kafayı suya sokunca düzeliyor gerçi

not: az tuzlu denizde denenmiştir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...