ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Malibu, 26 Mayıs 2005 07:53 tarihinde demiş ki: ismayil değil ismail :P 1 kere olsun beni deli etmeyin yahu .. biliyorsunuz . zayıf noktam işte. ismail değil ismayil[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dusmanciklarim ... cogu bocek ( gnome ) gormek icin durbun kullanıyorum ... yanlis guild name bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu adamlar nebulada deilmydi yaw? kaslıydılar :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 JGK uodan sonra wowda guzel :) [Bu mesaj Shaman tarafından 17 Ağustos 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: ismayilucanpehli, 17 Ağustos 2005 08:35 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 26 Mayıs 2005 07:53 tarihinde demiş ki: ismayil değil ismail :P 1 kere olsun beni deli etmeyin yahu .. biliyorsunuz . zayıf noktam işte. ismail değil ismayil aha tam delircek dicektim : ) @Head : Tiara dopu kuslar cicekler fotoshoplamaktan oyun oynamayi ne metalonu eheh : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: malkavian2, 17 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki: ben bu guildi nebulada görmüştüm ya süperdi isme yarılmıştım o gün Bende görmüştüm ama haklarında pek iyi yorumlar hatırlamıyorum o zamanlar. Heleki Kara Murat denen benim hatırladığım ezikse (başkada olabilir tabi) kesinlikle iyi şeyler hatırlamıyorum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu adamlar hakkinda ii düsünmüorum :D ama tek diebilceim sabirli insanlar :D 45 dakka camp yapan baska guild tanimiorum valla unutmucam o günlerimi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: BullDoG, 25 Mayıs 2005 18:51 tarihinde demiş ki: krdes yanlıs anlama bu jandarma asayis pek hos olmamis bence baska bir guild ismi bul cok basit kalmıs ki benim fikrim bu. Bu arada soylemeden gecemiycegim bir guild var gercekten komedi kendilerini bir ara sanırsam tr nin en buyuk alliance guildi sanan HORDE AVCİLARİ(wow daa bole buyuk harflerle yaziyo)bir guild var gercekten komediler :-) biz kendimizi ole bisi sanmıyoduk bilip bilemeden konusma kim uyduruyo bunları bilmiyorum ama zaten guildde en yuksek levellımız 30du guildin amacı sadece muhabet ortamıydı [hline] ayrıca jandarma komedi ya bisi satıyom ifde bi mesaj geliyo abi taksit yaparmısın diye bende jandarmadanmısın diyom gfsdahgf [signature][hline]Lianna Human Paladin [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 17 Ağustos 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ula olum ne CC yapıyodunuz bize Ashenvale'in orda.. 2-3tane gavur 2tanede JA başımızda bekliyodunuz; ayıp değil mi lo :D başarılar beyler, umarım istediklerinizi başarırsınız (en azından PvE'de, nıahah :D )[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ainu, 17 Ağustos 2005 12:49 tarihinde demiş ki: bu adamlar hakkinda ii düsünmüorum :D ama tek diebilceim sabirli insanlar :D 45 dakka camp yapan baska guild tanimiorum valla unutmucam o günlerimi :) Hakakten sabırlı adamlardı sen söyeyince hatırladım :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben hordeda 'Ben böyle serverin...' diye guild ismi gördüm horde avcılarıda neymiş ehehe[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Engin2, 17 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Ben hordeda 'Ben böyle serverin...' diye guild ismi gördüm horde avcılarıda neymiş ehehe Koptum :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 jandarma asayis? lol. itfaiye diye kardes guild acayim bende bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Jandarmalar sizi yeni açılan serverde görmek isterim sizi ve yakınlarınızı[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 zaten adamlarınız cok ilerlememiş yeni bir başlangıc yapın 2 tane 50 yaptım blde ama artık canım cekmıyor blyi bir yandanda türklerle kapısmayı seviyorum kafam karısık[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 OhOOOOO Abi halamı jandarma Asayiş yenileyin kendinizi yaa nereye kadar bu boyle gider bir arkadaşda mentolon pantolon falan acsında tam olsun:)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar