wussy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaslar yapmayın öle suymus likitmiş falan.yalan onlar. bak mis gibi ben bi haftada 2 kilo wermiştim.boğazımı tutabilseydim daha da wericektim de..abur-cuburu kes kolayı kes iki dakka göbeeeni,kalcanı calıstır.hiç yapamıyosan asansör yerine merdiven kullan yeminle weriosn kilo. yapmayın öle şeyler kendinize[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Synthetic, 17 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Bende çok dengesizm ya 1.87 Kilo 82 ya en az 4 kilo vermem lzm off.Rejim yapmak amma zor iş.Kilo alması kolay vermesi zor :P bu mu dengesiz şimdi :D ben 1.85 boya 117 kiloyum be :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 forumda kimlerin kız olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirleyebilmek için de güzel bi konu olmuş bu arada :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 17 Ağustos 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar