Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mincir Su. İçin için zayıflayın.. o_0

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

said:
shapshal, 16 Ağustos 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
yok kardeşim olmaz böyle birşey hiçbizaman böyle az ve yararlı bişi olmadı olmicak kasın zayıflayın (kendim de zayıf olsam lol)

Kastım ya kastım da yine aldım bu kış :([signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor ben o konu hakkında bişi söyliyeyim..

Bi gün eve girdim çok susamıştım stüdyodan çıktım..

Böyle bi cam şişe içinde su var yani ben öyle sanırım..

Açtım hiç tınlamadan çotanak diktim kafaya ...

Çok iyi hatırlıyorum şişeyi anında bıraktım ve tuvaletten yaklaşık 1 saat çıkamadım...
ıyyyy
iğrençti yaa[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 16 Ağustos 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
kekik suyu da zayıflatıyor diye biliuorum ben. onun gibi bişidir herhalde. gerçi hiç içmedim kekik suyu iğrenç bir kokusu var, tadının da öyle olduğunu sanıyorum :)

Iyg. Düşüncesi bile kötü.!! 1 yudum içebildim. Sanki 1 şişe absolut ü dikmiş gibi oldum. Nasıl bi tat tır o yarabbim :-)[signature][hline]Name: CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 16 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
olsa evde deneyeceğim bir yudum. katlanılamaz değilse içerim aslında. yıllar oldu şu kilolardan kurtulamadık. bütün gün evde tıkılıyım zaten spor da yaptığım yok.

Yok abi değmez bi kilo için o eziyete. Kal kilolu daha iyi :D[signature][hline]Name: CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

yani aman bu su zayıflatıyorrr mucizee diye bişii yok bu tür şeylerde yani içip içip bi anda zayıflamıyon..

Olayın özü şu : İçindeki bitkiler çok çiş getiren cinsten şeyler dolayısıyla çok su içmiş gibi oluyorsun ve çok tuvalete gidince doğal olarak doktorların da bol su için zayıflamak için dediği gibi bir miktar kilo kaybına uğruyorsun..

Yoksa mucize bir iksir değil hani..[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sık kilo alıp veren bir adam olarak şunu söyliyeyim, az yedin mi veriyorsun çok yedin mi alıyorsun işte. Böyle şeyler yalan. Bunu alıp içerek zayıflamak gibi bir hayali olan varsa unutsun onu. Bunu alıp içip az yiyerek zayıflamayı düşünüyorsanızda zaten buna gerek yok.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 17 Ağustos 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
mincir, hani o mustafa sandalın reklamdaki yılanının adı diyil miydi yav?

pıncır o

o_0

said:
Dela, 17 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
'Mincir' NANO teknoloji adı verilen bir yöntemle laboratuvarda hazırlanıyor.

icinde minik robotlar var herhalde

Ne demek istediğini anlayamadım ama? Teknoloji deyince robot aklına geliyor sanırım?[signature][hline]Name: CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Nano tekloji inanılmaz küçük elektronik devreleri ifade etmek için kullanılır. Ben onu gözden kaçırmışım. Harbi nano teknoloji ne alaka ya?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
benimde biraz daha kilo vermem lazım. spor aracılığı ile 10 kiloya yakın verdim. gardenlife kullandım, gardenlife'larda sanırım mincir gibi. fakat hazır su şeklinde değil, çay gibi demliyorsunuz. içinde 10-12 tane bitki vardı. bu tarz şeylerin yararları bağırsakların çalışmasını sağlamak.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

nanoteknolojik su iddiasi olduguna gore yudum yudum degil cok daha ufak dozlarda tuketilmesi mantikli. molekuler boyutta cesitli fonksiyonlari hizlandirici etkisi oldugunu varsaydigimizda bunun bi cesit katalizor islevi gormesi lazim. ama tabii bunye icinde hadi canim hadi diye atomlari ittirerek yanmayi hizlandiracak minik robotlar falan filan.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 17 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
bence olay psikolojik.. hani vardı ya kanser adamları aspirinle kandırıp iyileştirmişlerdi.. bu da öyledir bence :D

öeh yok bea kardeşim yalandır o yani.....
hmm güzel gibi eğer doğruysa günde 10 litre içerim nihauhahahahuauhahahhahauha.... şaka tabii...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...