deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya ben fraps la bi movie cekim dedim 130 küsür mb oldu 15 sn falan.. 30 lik cekimlerde 260 mb a geliyo? bi ayarı falanmı var nedir? yada registered mi olmak lazımdırrrrr[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 frapsle cektigin video uncompressed oldugu ıcın oyle. vegas, premier veya movie maker gibi bir progla, videonu editle ve sonunda compressed oalrak kaydet. benım vıdeo 3 dakika ve 20mb[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 mirage :) omen: gamecami pek tavsiye etmiorlar. (bknz. warcraftmovies.com forum)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla oyun sırasında biraz kastırıyo kabul ama fraps dan daha kaliteli oldugu kesin direk, biçok movie çektim gamecame le kalitesi tartısılmaz, bi kere avi olarak kaydetmesi yeter yer sıkıntısı olmuyo uzun movie lerde.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tamam onuda bi denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 böyle moralini bozmak gibi olmasın ama bencede cok güzel olmamıs böyle daha orjinal biseyler bulsaydn keske bide kalitesiz olmus video.fazla yer kaplamasın diyemi öyle yaptın bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hehehhehe Biraz yalan söliyelim arkadaşlar yaw. Daha ilk video bu Süper mükemmel bayıldım :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Şunu biri upload etsin ya link çalışmıyor. Bendeki de bozulmuş bir şekilde.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehueuheuhe baba ne oldu ya sevindim engler catapultlari yapmaya basladimi diye ama 20 ocak diyor :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar