CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bölümü yeni görüyorum. Hoşgeldim :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oo nasılsın aga hoşgeldin benim arkadaşım arkadaşlar ona sahip cıkın muahahha[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Öncelikle hoşgeldin, ben Rush sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında önerileri,şikayet,hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgi almak için ; Paticik.combölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni arkadaşlarımızla tanışabilirsin. Anime ve çizgi film seviyorsan Çizgi Dünyasışiir,hayal,kısaca yazı yazmak içini dökmek istiyorsan Karalama Defteri Sinema,Tv için Vizyon Müzikten hoşlanıyorsan Müzik bölümü.İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet her türlü donanım ve yazılım soruların için Donanım/Yazılımgeçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel SanatlarÜniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitimeğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati PetBunların dışında her türlü mmorpg bölümü bulabilirsin.2. el alım satım için Pazar Alanı PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları PS veya xbox meraklı isen Konsol bölümüne bir uğra ;) Ayrıntılı FAQ'yu okuman iyi olacaktır.Bilim ve teknik meraklısıysan Bilim-Teknik cep telefonu müzik çalar vs için Mobil Cihazlar ne nasıl yapılır çğrenmek istiyorsan Öğretiler futbol ile ilgileniyorsan Futbol Basketbol ile ilgileniyorsan Basketbol diğer konulara girmeyen her şey için Konu Dışı bunların dışında siteyi gezdikçe öğrenirsin .. Tekrardan hoşgeldin.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hoşgeldin[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Rush, 16 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Öncelikle hoşgeldin, ben Rush sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında önerileri,şikayet,hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgi almak için ; Paticik.combölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni arkadaşlarımızla tanışabilirsin. Anime ve çizgi film seviyorsan Çizgi Dünyasışiir,hayal,kısaca yazı yazmak içini dökmek istiyorsan Karalama Defteri Sinema,Tv için Vizyon Müzikten hoşlanıyorsan Müzik bölümü.İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet her türlü donanım ve yazılım soruların için Donanım/Yazılımgeçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel SanatlarÜniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitimeğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati PetBunların dışında her türlü mmorpg bölümü bulabilirsin.2. el alım satım için Pazar Alanı PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları PS veya xbox meraklı isen Konsol bölümüne bir uğra ;) Ayrıntılı FAQ'yu okuman iyi olacaktır.Bilim ve teknik meraklısıysan Bilim-Teknik cep telefonu müzik çalar vs için Mobil Cihazlar ne nasıl yapılır çğrenmek istiyorsan Öğretiler futbol ile ilgileniyorsan Futbol Basketbol ile ilgileniyorsan Basketbol diğer konulara girmeyen her şey için Konu Dışı bunların dışında siteyi gezdikçe öğrenirsin .. Tekrardan hoşgeldin. Bu ne bölüm robotu mu oluyo ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 selam[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hoşgeldn[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehm... hoşgeldin :) (evet post kasıyorum) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hogşgeldin..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [spo1=quote] said: CaNNi, 16 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: Rush, 16 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Öncelikle hoşgeldin, ben Rush sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında önerileri,şikayet,hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgi almak için ; Paticik.combölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni arkadaşlarımızla tanışabilirsin. Anime ve çizgi film seviyorsan Çizgi Dünyasışiir,hayal,kısaca yazı yazmak içini dökmek istiyorsan Karalama Defteri Sinema,Tv için Vizyon Müzikten hoşlanıyorsan Müzik bölümü.İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet her türlü donanım ve yazılım soruların için Donanım/Yazılımgeçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel SanatlarÜniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitimeğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati PetBunların dışında her türlü mmorpg bölümü bulabilirsin.2. el alım satım için Pazar Alanı PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları PS veya xbox meraklı isen Konsol bölümüne bir uğra ;) Ayrıntılı FAQ'yu okuman iyi olacaktır.Bilim ve teknik meraklısıysan Bilim-Teknik cep telefonu müzik çalar vs için Mobil Cihazlar ne nasıl yapılır çğrenmek istiyorsan Öğretiler futbol ile ilgileniyorsan Futbol Basketbol ile ilgileniyorsan Basketbol diğer konulara girmeyen her şey için Konu Dışı bunların dışında siteyi gezdikçe öğrenirsin .. Tekrardan hoşgeldin. Bu ne bölüm robotu mu oluyo ? [/spo] Hayır post robotu oluyor..[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Velkam.![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wtp :)[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 welkommen[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi el insaf 500 msg olmuş bölümü daha yeni ggördüm diyorsun ya yine de hoşgeldin :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Dingaer, 17 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: abi el insaf 500 msg olmuş bölümü daha yeni ggördüm diyorsun ya yine de hoşgeldin :D :D:D ne yapam ko bölümünden dışarı çıkmıyodum. Artık dışarlara açıldım ^^[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.