aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 A2 de boss kestik Boss cikti :P Bos oldu heryer[signature][hline]Server : Ares LeveL : 55 NP : 1xxxx Clan : TakILmIoR Char : MagIcIaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 a2 de boss event mi yaptılar ? İlginç olan nedir anlayamadım da?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :D Evt 30dk önce boss event oldu clanla 4boss kestik :D talos, harpy quenn, snake quenn, shaula işte bunlar :D Ama sadece sq amulet of dex düşürdü diğerlerinden hiç bişi çıkmadı cloud un emeine yazık gariban adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla yazık adama 3-5 aramızda toplayıp verelim garibana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAYCASUS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 KARDEŞ BOZ NERDE CIKIYOR BEN BERAMUS DA OYNUYORUM BİRRGÜN BOYUNCA GEZDİM BİR TANE BOZ DİYE YARATIK BULAMADIM ARKADAŞLAR YOKSA SAATLİ ÇIKAN BİR YARATIKMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 boss yaratıkların en büyüğüdür fazla arama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu ne ya :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Piyangodanmı cıktın sen :D[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adam boss diye yaratık aramış abaavvww....[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar