Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında

Levent

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oyunu oynamaya baslıyalı 2 gun oldu Eclipse te oynuyorum ( simdilik arkadasımın acc si ile 4 gun sonra kendi acc em ) en cok merak edilen konusuya acıklık getiriyim lag konusuna kac ping alıyorum hic kontrol etmedim cunku ihtiyacım olmadı cunku oyunu etkiliycek bir lag hic yasamadım daha en cok lagı sehir icinde yasadım ki oda en fazla belki 1 saniyelik takılma oldu o kadar , onun dısında benim makinem PIII 866 256+64 Sdram (133mhz) 64 Ddr GeForce2 mx 400 7200 rpm maxtor hdd , oyunu 1024*768 de oynuyorum ( zaten en dusugu o ) grafikleri biraz kıstım ama bu alet biraz zorlanıyor oyunu calıstırmakta ama oyunu engelliycek bir sorun yok .

Eger Eclipsete oynayan veya bir sorusu merak ettigi bir seyi olan arkadas varsa ICQ numaram 99038139 .
Sosyal ağlarda paylaş

walla kim merak ediomuş lagi ? walla ben merak eden görmedim uo dan soonra çıkan hiç bi oyunda lago lmadı çünkü dünyayı load sistemi deişti birileri anlatmıştı uzun uzun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 09 July 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
walla kim merak ediomuş lagi ? walla ben merak eden görmedim uo dan soonra çıkan hiç bi oyunda lago lmadı çünkü dünyayı load sistemi deişti birileri anlatmıştı uzun uzun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Topiclere bakarsan bir tane ping hakkında olucaktı baslık orda insanlar lagı bayagı sordulkar oluyor mu kac ping ii dir kac ping alıyoruz filan diye ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...