Levent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaslar oyunu oynamaya baslıyalı 2 gun oldu Eclipse te oynuyorum ( simdilik arkadasımın acc si ile 4 gun sonra kendi acc em ) en cok merak edilen konusuya acıklık getiriyim lag konusuna kac ping alıyorum hic kontrol etmedim cunku ihtiyacım olmadı cunku oyunu etkiliycek bir lag hic yasamadım daha en cok lagı sehir icinde yasadım ki oda en fazla belki 1 saniyelik takılma oldu o kadar , onun dısında benim makinem PIII 866 256+64 Sdram (133mhz) 64 Ddr GeForce2 mx 400 7200 rpm maxtor hdd , oyunu 1024*768 de oynuyorum ( zaten en dusugu o ) grafikleri biraz kıstım ama bu alet biraz zorlanıyor oyunu calıstırmakta ama oyunu engelliycek bir sorun yok . Eger Eclipsete oynayan veya bir sorusu merak ettigi bir seyi olan arkadas varsa ICQ numaram 99038139 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bana da bugun geldi sonunda :),şu patch olayı bitsin eclipse de başlayacağım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 icq un varsa bana ulas hemen benim canım sıkılıyor zaten tek basıma hem sana yardımcı olurum hemde beraber hunt yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 walla kim merak ediomuş lagi ? walla ben merak eden görmedim uo dan soonra çıkan hiç bi oyunda lago lmadı çünkü dünyayı load sistemi deişti birileri anlatmıştı uzun uzun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: DeamoN, 09 July 2003 14:12 tarihinde demiş ki: walla kim merak ediomuş lagi ? walla ben merak eden görmedim uo dan soonra çıkan hiç bi oyunda lago lmadı çünkü dünyayı load sistemi deişti birileri anlatmıştı uzun uzun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Topiclere bakarsan bir tane ping hakkında olucaktı baslık orda insanlar lagı bayagı sordulkar oluyor mu kac ping ii dir kac ping alıyoruz filan diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Eclipse den 334 ping 0 loss alıyorum oyunda..Esas sorun ping değil fps.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben de ss'de başladım, eclipse için zaten sizi bekliyordum, ne karakter başlattınız sorması ayıp? hangi saatlerde oynuyorsunuz?[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Marksman başlattım,Mos Eisley yakınlarındayım genelde ufak tefek böcük avlıyorum :).İsim zaten imzada yazıyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 http://www.swgcenter.com/PointSystem/pictures/i_Weapon_m118.jpg bu silahı bulması zormu[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Light Repeating Blaster,sanırım sadece factionlar kullanıyor bunu.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Benim simdki charım Marksman ama arkadasıma ait bu account onunla oynuyorum simdilik benim oyunun geldiginde bir kac gun icinde ben Artisan acıcam muhtemelen Naboo da olucaktır ismi de Enaxa Wise olucak. Simdilik genelde Naboo/Theed deyim ismi Iaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar